מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תענו לי בדחיפות.!!מיכל05/06/2007
לפני 3 שבועות נפרדתי מחבר שלי שיצאתי איתו 5 חודש..
הפרידה היתה דיי כואבת..
ועכשיו לפני שבוע גיליתי שבתחילת הקשר שלנו הוא יצא איתי ועם עוד בחורה מעיר אחרת..
כשרק שמעתי על זה לא בכיתי אבל יום למחורת ושאר הימים אני מרגישה שמשהו חונק אותי בגרון ולפעמים יורדות לי דמעות מעצמן במיוחד שאני שומעט שירים שמזכירים לי אותו....או שאני רואה זוגות בטלויזיה וקטעים רומנטיים דשמזכירים לי אותוו ואת הרגעים והחוויות שהיו לנו בחמש החודשים האלה..
מה אני יכולה לעשות כדי שזה יפסק לי למה נמאס לי מהריקנות והחנק שאני מרגישה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה בדיעבד...
רונן דוד06/06/2007אין ספק שתחושת הבגידה לא עוזבת אותנו ולא פחות חמורה,
גם אם מגלים אותה בדיעבד אחריי שנפרדנו מבן/בת הזוג.
אין מה לעשות, צריך להמשיך הלאה ואת צריכה לפחות להיות שמחה
שעזבת את הבחור הזה והוא רק הפסיד,
ובעצם גילית שהוא לא ראוי לך ורק חיזק זאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהיה בסדר!
סיון08/06/2007ראשית כל עם הוא יצא איתך ועם אחרת בו זמנית אז הוא לא שווה אותך אפילו קצת. אל תיסבלי ביגללו הוא לא שווה. תחשבי לעצמך שהוא לא היה בסדר ושאין לך סיבה להיות מדוכאת. כל פעם שאת רואה משהו שמזכיר לך אותו תנסי לא לחשוב על התקופה הטובה, אלא על איזה מזל שניפרדתם. אחרת הוא היה ממשיך " לבגוד" בך.
ורק שתדעי לך, זה זמני. בהתחלה כל דבר יזכיר לך אותו, ואז כבר, לעט לעט תישכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הכל חרתאה!!!!!!!!!!!!!!
אורית שמאי15/08/2007כל הגברים זבל!! את לא יודעת את זה בובה? עזבי אותך נשמה, אין דבר כזה גבר טוב בישראל
רק גברים רוסים הם גברים שיודעים להיות סבבה עם אישה!!
על תבזביזי את הזמן שלך נשמה!!
אורית שמאי
מרשלא"צ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)