מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לחזור לעצמי אחרי משבראנונימי14/12/2017
לפני כשנתיים חויתי משבר של זוגיות ארוכה שהסתיימה. ארוכה מעל 5 שנים מאז אני מרגיש שאני כבר לא אני.
כאילו בן אדם אחר השתלט עליי.. פעם הייתי מדבר ויודע להקסים את כולם זה פשוט היה בטבע שלי הייתה לי כריזמה גבוהה ותמיד ידעתי להצחיק את כולם הייתי במרכז העניינים במעמד חברתי גבוה לכל מקום שהייתי הולך כולם היו רוצים להיות קרובים אליי, לא הייתי מתרגש מכלום ולכל בעיה שעמדה לי בדרך מיד הייתי מוצא פיתרון כמו שאומרים: עובד דרך הקיר.. אין מכשולים אצלי. ובכל מקום בנות היו מתחילות איתי בלי סוף וזה לא כי אני הכי יפה בעולם, זה כי הייתי משדר משהו מסויים שכנראה אני כבר לא מצליח לשדר. ובין רגע הכל הסתיים התחלתי להרגיש שאני לא יכול להסתכל לאנשים בעניים, שאני משעמם אנשים, התחלתי לוותר על לדבר בחברה כי זה כבר לא אותו הדבר ואני כבר לא סוחף את כולם כמו בעבר ולאט לאט הפסקתי לנסות אפילו להיות מה שאני באמת. אני לא מצליח לחזור לעצמי מה שאני לא עושה. אשמח לעצה טובה איך לעזור לעצמי לחזור להיות מה שתמיד הייתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי משבר
טובי פלד14/12/2017שלום רב
אתה פוחד היום מכישלון . לאחר כל ההצלחות שהיו לך הכישלון בזוגיות גרם לחרדה שלא עברה . זה דורש עבודה עצמית ומודעות גבוהה אם אינך מצליח לבד כדאי שתעשה זאת עם איש מקצוע .
הצלחה מובטחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)