לחזור לעצמי אחרי משבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לחזור לעצמי אחרי משבר
    אנונימי
    14/12/2017

לפני כשנתיים חויתי משבר של זוגיות ארוכה שהסתיימה. ארוכה מעל 5 שנים מאז אני מרגיש שאני כבר לא אני.
    כאילו בן אדם אחר השתלט עליי.. פעם הייתי מדבר ויודע להקסים את כולם זה פשוט היה בטבע שלי הייתה לי כריזמה גבוהה ותמיד ידעתי להצחיק את כולם הייתי במרכז העניינים במעמד חברתי גבוה לכל מקום שהייתי הולך כולם היו רוצים להיות קרובים אליי, לא הייתי מתרגש מכלום ולכל בעיה שעמדה לי בדרך מיד הייתי מוצא פיתרון כמו שאומרים: עובד דרך הקיר.. אין מכשולים אצלי. ובכל מקום בנות היו מתחילות איתי בלי סוף וזה לא כי אני הכי יפה בעולם, זה כי הייתי משדר משהו מסויים שכנראה אני כבר לא מצליח לשדר. ובין רגע הכל הסתיים התחלתי להרגיש שאני לא יכול להסתכל לאנשים בעניים, שאני משעמם אנשים, התחלתי לוותר על לדבר בחברה כי זה כבר לא אותו הדבר ואני כבר לא סוחף את כולם כמו בעבר ולאט לאט הפסקתי לנסות אפילו להיות מה שאני באמת. אני לא מצליח לחזור לעצמי מה שאני לא עושה. אשמח לעצה טובה איך לעזור לעצמי לחזור להיות מה שתמיד הייתי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחזור לעצמי אחרי משבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי משבר

טובי פלד
    14/12/2017

שלום רב
    אתה פוחד היום מכישלון . לאחר כל ההצלחות שהיו לך הכישלון בזוגיות גרם לחרדה שלא עברה . זה דורש עבודה עצמית ומודעות גבוהה אם אינך מצליח לבד כדאי שתעשה זאת עם איש מקצוע .
    הצלחה מובטחת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו