מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם תרגילי זיכרון יכולים לעזור לי?גלי19/01/2018
שלום
לפני שנה עברתי מקרה שגרם לי לסוג של אמנזיה (אני לא זוכרת איך המונח הרפואי, מה שקרה הוא שעברתי טראומה, כשבוע אחרי למשך שבועיים התנהגתי בצורה מוזרה- כפי שמספרים לי, אבל השבועיים האלה לא נמצאים בזיכרון שלי.
שלאחר מכן התחילו לי בעיות בזיכרון אחרות (התחלתי לשכוח 2 שפות שידעתי [העברית הלי גם לא הייתה תקינה למשך חודש או יותר), אבל לצערי, גם שנה אחרי, השפות האחרות לא ממש נמצאות בזיכרון שלי [האנגלית שלי הייתה מצויינת, כיום מאוד קשה לי לחבר משפט].
יש לי בעיית זיכרון ממשית- אני רואה סרט או פרק מסדרה, אך לאחר מספר ימים אני לא זוכרת מה ראיתי (באותו רגע שאני צופה בסצנה אני מייד זוכרת שראיתי, אבל לא זוכרת מה הסצנה הבאה או התרחיש הבא, או מה סוף הסרט)
רציתי לדעת- האם תרגילי זיכרון (באמצעות סרטונים וספרים) יכולה לעזור לי לעבוד על הצד הזה?
מבחינה רפואית לא הציעו לי יותר מדי, אבל אני מאוד רוצה לעזור לעצמי ומוכנה להקדיש לזה זמן.
אני מחפשת חוות דעת קצת יותר מקצועית מהראש שלי- האם זה יכול לעזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעית זיכרון
טובי פלד21/01/2018שלום גלי[זה נראה לי קושי ניורולוגי ואו טראומה
את צריכה שעת אבחון וייעוץ עם איש מקצוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)