האם תרגילי זיכרון יכולים לעזור לי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם תרגילי זיכרון יכולים לעזור לי?
    גלי
    19/01/2018

שלום

לפני שנה עברתי מקרה שגרם לי לסוג של אמנזיה (אני לא זוכרת איך המונח הרפואי, מה שקרה הוא שעברתי טראומה, כשבוע אחרי למשך שבועיים התנהגתי בצורה מוזרה- כפי שמספרים לי, אבל השבועיים האלה לא נמצאים בזיכרון שלי.
    שלאחר מכן התחילו לי בעיות בזיכרון אחרות (התחלתי לשכוח 2 שפות שידעתי [העברית הלי גם לא הייתה תקינה למשך חודש או יותר), אבל לצערי, גם שנה אחרי, השפות האחרות לא ממש נמצאות בזיכרון שלי [האנגלית שלי הייתה מצויינת, כיום מאוד קשה לי לחבר משפט].
    יש לי בעיית זיכרון ממשית- אני רואה סרט או פרק מסדרה, אך לאחר מספר ימים אני לא זוכרת מה ראיתי (באותו רגע שאני צופה בסצנה אני מייד זוכרת שראיתי, אבל לא זוכרת מה הסצנה הבאה או התרחיש הבא, או מה סוף הסרט)

רציתי לדעת- האם תרגילי זיכרון (באמצעות סרטונים וספרים) יכולה לעזור לי לעבוד על הצד הזה?
    מבחינה רפואית לא הציעו לי יותר מדי, אבל אני מאוד רוצה לעזור לעצמי ומוכנה להקדיש לזה זמן.

אני מחפשת חוות דעת קצת יותר מקצועית מהראש שלי- האם זה יכול לעזור?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית זיכרון

טובי פלד
    21/01/2018

שלום גלי[זה נראה לי קושי ניורולוגי ואו טראומה
    את צריכה שעת אבחון וייעוץ עם איש מקצוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו