מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפסיכולוגית-היקרה מבקשת את עזרתך!!רמונה.22/05/2008
האם ניתן לאבחן,סיבה או סיבות,שיכולות לגרום להופעת-אובססיית OCD, והאם כדאי לגשת לטיפול באובססיות OCD, לפסיכולוג-קליני או לפסיכולוג התנהגותי-קוגניטיבי? ידוע לי ממקור מהימן,מבן-משפחה,שסבל גם כן, מאובססיות והן עברו ,לבד ללא התערבות פסיכולוגית, והאם לדעתך,בסופו של דבר ניתן להתגבר,על אובססיית ה-OCD ,ללא סיוע מקצועי? במידה ואת חושבת,שבכל-זאת כדאי להסתייע בפסיכולוג,אני חברת מכבי, אולי תמליצי לי בבקשה על פסיכולוג מטעם מכבי המטפל,בתופעה שציינתי!! בתודה ובציפייה רבה להמלצתך,וסיועך!!! רמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנייה לעזרה טיפולית
סיגל לוי22/05/2008שלום רמונה
אין לי נתונים מחקריים לענות לך
אני גם לא יודעת על אלו שלא פונים לטיפול כי הם לא מגיעים לפסיכולוגים...
אפשר תמיד לנסות להתגבר בכוחות עצמך ולראות אם זה מצליח
השאלה היא האם המחשבות והטקסים בשליטה או שלא
האם זה מפריע לתפקוד היומיומי או לא
האם האדם סובל מכך
האם סביבתו סובלת מכך
כדאי גם להתייעץ עם פסיכיאטר ולשמוע את דעתו
גם את זה אפשר לעשות דרך קופ"ח או לשאול אותם על מי הם ממליצים
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)