מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יכולה להכיל את העולםאתי22/01/2018
אני בת 46 שנים שאני סובלת מדכאון ימים טובים ימים פחות טובים אבל מצליחה לנהל שגרת חיים שלושה ילדים בעל עבודה במשרה מלאה הרמתי ידיים מטיפולים ומשיחות משתדלת להעסיק את עצמי אבל בעיה שהכי מפריעה לי ועם הזמן היא רק מתגברת אני לא יכולה להכיל את העולם שמלא במסכנים בחולים במעוטי יכולת יש באיזור שלי הומלס צעיר לא מזיק לא מדבר הוא יחף עם בגדים קצים ליבי יוצא אליו ניסיתי לעזור כתבתי לראש העיר אבל הוא מסרב לקבל עזרה ולא משתף פעולה בימים והלילות הקרים אני לא מצליחה לישון חושבת עליו רוצה לצאת לחפש אותו אני בוכה לא ישנה חושבת על ילדים שקברו מתאונות איך הם בגשם איך האמהות מרגישות איך ממשיכים את החיים ואני דואגת לילדים שלי שנוהגים אני מסדרת את הבית רוב הזמן שחלילה לא יקרה משהו למישהו מהמשפחה לילדים וככה כל הלילה המחשבות משגעות אני עובדת במקום ציבורי עם ילדים ואנשים מבוגרים לא פעם בכיתי שעות על ילד מגמגם או ילד שלא היה לו מספיק כסף להדפסת עבודה על איש מבוגר שבקושי הולך ומגיע לבד אני אסחוב את הסיפור לתוך הלילה והימים אני אבכה ואהיה עצובה
תקראו לזה אישה טובה רגישה או לא יודעת מה זה קשה לי מאוד לא יודעת איך להתמודד
בבקשה עיזרו לי
מה יכול לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא יכולה לראות את האנשים הסובלים
טובי פלד22/01/2018שלום אתי
אם את סובלת מדיכאון יש לך גם חרדות .והסבל שלך הוא חרדות על הסבל של אחרים..את גם חושבת שזה בסדר שאת סובלת ומנסה לעזור . זה מצוין ולפעמים את עוזרת. וזה גם עושה לך טוב . תמשיכי כך לעזור לאחרים כל עוד את יכולה זה יחזק אותך
טוב שיש אנשים כמוך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)