מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרוצים פסיכולוגיים להתנהגות איומהאביב28/01/2018
חברה שלי עברה פרידה קשה מבן הזוג לה, היא בדיכאון ומאוד ממורמרת, אני וחברות אחרות שלה מנסות מאוד להיות שם בשבילה ולתת לה כל מה שהיא צריכה, כולל הכלה. אבל אני חושבת שהמצב הזה שלה נתן לה לגיטימציה להתנהג בצורה איומה, היא כל הזמן יורדת על כולם, דורשת דברים ולא מבקשת, חושבת שהכל מגיע לה ואם מיהשו רק מעז ומעיר לה על זה אז היא מתחילה לבכות ואומרת כמה קשה לה וכמה שהיא מתגעגעת לאקס והנפש שלה מחוסלת וכו' וכו', זה כבר ממש נהיה בלתי נסבל אבל אני לא יודעת מה לעשת... לא יכולה להכיל אותה יותר אבל מצד שני אני לא רוצה לנטוש אותה כשהיא במצב כזה, אבל אני כל הזמן חושבת שאולי היא מנצלת את זה כדי להיות גועלית כי היא פשוט יכולה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התנהגות מגעילה לאחר פרידה
טובי פלד02/02/2018שלום אביב
החברה שלך בדיכאון אמיתי ובדיכאון יש אנשים שמגיבים בתוקפנות כלפי כולם.
אם יש לה תובנה היא תבין את זה לאחר שתדברו איתה. אבל עדיף בלי כעס. כך תוכלו להמשיך לשמור על יחסים טובים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)