לסיגל לוי היקרה!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לסיגל לוי היקרה!
    רמונה.
    22/05/2008

מודה לך, על תשובתך הכנה,אך עדיין לא ענית לי, מה לדעתך הטיפול, היעיל ביותר לסובל מאובבססיית OCD,האם טיפול-קוגניטיבי-התנה טיפול קליני? שכן אני פונה אלייך, בשם אחייני, הסובל זה זמן מה מאובססיות,וקומפולסיות, והוא פנה דרך קופח מכבי לפסיכולוגית ,שכמובן לא אציין את שמה,ועוד בטלפון כשהיא שאלה את אחייני במה-מדובר הוא ענה לה,שהוא סובל מאובססיות, היא ענתה שהיא אכן יכולה לעזור לו,ושיש לה שיטת-טיפול הנקראת-TCB,אחייני הגיע למס' פגישות אצל אותה פסיכולוגית,ובכל-פעם שהוא ביקש לדעת מדוע הפסיכולוגית שלו לא מישמת את אותה שיטת טיפול,שלדברייה קיימת,והכי יעילה,היא ענתה שזהו תהליך שלא קורה מהיום למחר,למרות שטרום פגישתם,היא אמרה שהיא אינה מאמינה בטיפול ארוך-טווח,כעת אחייני די מבולבל,וחרד מהמצב,ויש לי תחושה שהוא הולך שולל,אפילו שלא במכוון,התרשמתי כאמור מאוד לטובה,מהכנות שלך,לכן דעתך כה חשובה לי,האם גם את באיזשהו אופן,חושבת שהפסיכולוגית ההיא אינה מתאימה ,ואף לא מקיימת את מה שהבטיחה? בתודה ובברכה ובציפייה גדולה לתשובתך,רמונה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסיגל לוי היקרה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על יעיליות טיפול

סיגל לוי
    22/05/2008

לצערי, כפי שכבר אמרתי, אין לי מידע על יעילות שיטת טיפול מסוג אחד בהשוואה לאחר...
    כדאי לאחיינך פשוט לשאול אותה ישירות מדוע אינה משתמשת בשיטה שהבטיחה
    כדאי לקרוא באינטרנט על שיטות טיפול שונות ויעילות לבעיה זו
    לצערי, אין לי את "התשובה"
    מקוה שקצת עזרתי
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו