תקופות שונות הרגשה שונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תקופות שונות הרגשה שונה
    אחת
    06/02/2018

אני בת 47 מאז גיל 30 אני בדכאון שנים של טיפולים רופאים פסיכולוגים פסכיאטרים המון המון כסף כלום לא עזר יש ימים טובים ויש ימים פחות אבל הנאה אין ממש הפסקתי ללכת לאירועים לסופר לשוק יש לי מסלול קבוע עבודה בית זה לא מפריעה מה שכן נורא מפריעה לי שאני יעולה להיות תקופה ארוכה רגועה מאוד ואז מרגישה את העומס ופוחדת מהתפרצות שתניה עם לקוח בעבודה חברה לעבודה בעל או ילדים בסופו של דבר זה קורה זה מתפוצץ על מישהו אני אישה מאוד טובה עם לב רחב מכילה את כולם עוזרת לכולם עד שהשד יוצא ממני אז נכון אחכ אני מבקשת סליחה אבל....איך הסליחה תעזור אם אתה מבקש אותה באופן אישי כשאתה פוגע באדם בסביבת המון אנשים אז הסליחה ביני לבינו איך תחזור לסביבה או איך תמצא את האנשים שבמחיצתם עשיתי את הבושה??? לרוב אנשים שאתה לא מכיר אז מה יוצא מהסליחה????
    ועוד דבר מעיק מאוד כשפוגעים בי ומבקשים ממני סליחה אני סולחת אבל לא שוכחת גם אם יעברו שנים אם אריב שוב עם אותו אדם תמיד אזכיר לו מה שקרה פעם אני מרגישה אבודה כשאני פוגעת / נפגעת
    מה לעשות ? הרמתי ידיים מטיפולים ולא נשאר כסף
    אנא עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקופות שונות הרגשה שונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקופות שונות הרגשה שונה

טובי פלד
    07/02/2018

שלום רב
    יש כמה סוגים של דיכאון . ויש הרבה מאד שיטות טיפול ובהחלט אפשר להיעזר . נסי משהו שלא ניסית עד עכשיו ותצטרפי לפעילות או לקבוצת תמיכה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו