מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עושים כשמאבדים את הדרך?מלי15/02/2018
שלום פסיכולוג יקר,
איבדתי את הדרך ואיבדתי את עצמי.
הייתי בדרך הנכונה וויתרתי על כל מה שהשגתי בעבור חומר שכבר נגמר ולא נתן לי אושר אלא בדידות ועצב.
אני רוצה להחזיר את מה שוויתרתי עליו, אבל זה כבר בלתי אפשרי . אני פשוט מבולבלת.
מה אני עושה במצב הזה.
איך אני חוזרת לתלם? האם יש לך עצה פרקטית בשבילי?
רק אל תפנה אותי לפסיכולוגים בבקשה.
בבקשה משהו קטן מניסיונך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא קיבלתי תשובה?
אני16/02/2018כנראה לא הבנת אותי? חומר=כסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איבדה את הדרך
טובי פלד16/02/2018שלום מלי
אחרי שאבדת את הדרך כדבריך ,נסי דרך אחרת שעדיין לא הלכת בה.עדיף עם מלווה תומך .
ואל תתעלמי מכך שאנחנו בני תמותה עשויים חומר וחומר גם יכול לעזור לנו.המילים פחות חשובות מהמעשים.
תעשי את הדברים שיעשו לך טוב המילים מאירות את הדרך הן לא הדרך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברורה לי התשובה
אני17/02/2018כתבת: "המילים מאירות את הדרך הן לא הדרך". מה כוונתך?
תוכל להרחיב?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מילים ומעשים כשמאבדים את הדרך
טובי פלד17/02/2018שלום מלי
לפי מה שאפשר להבין את איבדת הרבה כסף.אם זה נכון תפרטי בבקשה את מה שקרה לך.אם אינך רוצה לפרט אני מציע לך להתחיל לעשות ופחות לדבר . פסיכולוגים יתנו לך מילים ואינך רוצה זאת כדאי להתחיל לעשות ולהתכוונן לעשיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)