טיפול אצל מרצה - האם זו בעייה אתית?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול אצל מרצה - האם זו בעייה אתית?
    אפרת
    15/03/2018

שלום טובי.

אני סטודנטית לפסיכולוגיה, ואני נמצאת בטיפול קבוע אצל פסיכיאטרית. אני כמעט ולא מקבלת טיפול תרופתי, הטיפול העיקרי שלי איתה הוא בשיחות.

בשנה שעברה הייתי לי טראומה. בגלל הטראומה הזו נעזרתי בעוד מטפלים מלבד הפסיכיאטרית. היא נהדרת ואני איתה בקשר שנים רבות, אבל נראה לי שבגלל הטראומה ישנו צורך להיעזר בעוד מטפלים. הייתי אצל עוד מטפלים במפגש בודד או שניים כדי להשיג באופן נקודתי אי אילו דברים שהרגשתי שבשבילם צריך מישהו אחר.

אני מרגישה צורך להיעזר גם במרצה שדיברתי איתה מעט לפני או אחרי הקורסים שהיא העבירה, והיא פסיכולוגית קלינית שמטפלת באופן פרטי. נראה לי שהיא תוכל לעזור לי באי אילו דברים ממוקדים.

האם יש בעייה אתית בכך שהייתי סטודנטית שלה, או שאני יכולה לנסות לפנות אליה ולבקש טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה אתית

טובי פלד
    17/03/2018

שלום אפרת
    אין בעיה אתית מכיוון שאת לא סטודנטית שלה .להיפך יש יתרון כי היא מכירה אותך ויש לך אמון בה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו