אני פשוט כבר לא אני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני פשוט כבר לא אני
    איתי
    26/03/2018

שלום, אני בן 31 ועד אתמול הייתי בזוגיות אינטנסיבית במשך שנתיים וחצי בהן גרנו ביחד. נפרדנו וחזרנו מלא פעמים עקב בעיות בזוגיות ובעיות מסביב. לפני 3 ימים נפרדנו וזה כנראה סופי, היא חסמה אותי בכל בדרך אפשרית. כשהיא איתי אני רוצה להפרד וברגע שהיא הולכת אני מרגיש שאין לי טעם לחיים ואני לא מצליח לתפקד וכתוצאה מזו עושה הרבה שטויות.
    העניין הזה חוזר על עצמו הרבה פעמים וכולם מהצד אומרים לי לשחרר, אני כבר שנתיים לא עצמי בעבודה, מוטיבציה יורדת, אני כל הזמן בדיכאון, אני דוחה דברים, אני מזלזל בדברים, ההספק בעבודה ירד, אין לי מוטביצה להצליח
    אני כבר לא יודע מה לעשות... מה שאני חושב כל הזמן עכשיו זה עליה עם מישהו אחר ואני ישר מזיל דמעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני פשוט כבר לא אני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות פרידה

טובי פלד
    27/03/2018

שלום איתי
    אתה סובל מחרדות פרידה ולא מודע להם . כך מרגיש בן אדם שרע לו בזוגיות ועוד יותר רע לו כשנפרד.(נכון לשני המינים).מעבר לזה אתה כנראה , כנראה מתקשה מאד לחיות עם מישהי בגלל רגישיות נוספות שיש לך שגם הם נובעים מרמת חרדה גבוהה.
    התגובה שלך לפרידה החוזרת היא קיצונית ואתה עלול להיות גם בדיכאון ולרדת בתפקוד.
    יש אור בקצה המנהרה את רק צריך להרים את המתג. לך לייעוץ מקצועי !!!!! השיפור מובטח
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו