מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני פשוט כבר לא אניאיתי26/03/2018
שלום, אני בן 31 ועד אתמול הייתי בזוגיות אינטנסיבית במשך שנתיים וחצי בהן גרנו ביחד. נפרדנו וחזרנו מלא פעמים עקב בעיות בזוגיות ובעיות מסביב. לפני 3 ימים נפרדנו וזה כנראה סופי, היא חסמה אותי בכל בדרך אפשרית. כשהיא איתי אני רוצה להפרד וברגע שהיא הולכת אני מרגיש שאין לי טעם לחיים ואני לא מצליח לתפקד וכתוצאה מזו עושה הרבה שטויות.
העניין הזה חוזר על עצמו הרבה פעמים וכולם מהצד אומרים לי לשחרר, אני כבר שנתיים לא עצמי בעבודה, מוטיבציה יורדת, אני כל הזמן בדיכאון, אני דוחה דברים, אני מזלזל בדברים, ההספק בעבודה ירד, אין לי מוטביצה להצליח
אני כבר לא יודע מה לעשות... מה שאני חושב כל הזמן עכשיו זה עליה עם מישהו אחר ואני ישר מזיל דמעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות פרידה
טובי פלד27/03/2018שלום איתי
אתה סובל מחרדות פרידה ולא מודע להם . כך מרגיש בן אדם שרע לו בזוגיות ועוד יותר רע לו כשנפרד.(נכון לשני המינים).מעבר לזה אתה כנראה , כנראה מתקשה מאד לחיות עם מישהי בגלל רגישיות נוספות שיש לך שגם הם נובעים מרמת חרדה גבוהה.
התגובה שלך לפרידה החוזרת היא קיצונית ואתה עלול להיות גם בדיכאון ולרדת בתפקוד.
יש אור בקצה המנהרה את רק צריך להרים את המתג. לך לייעוץ מקצועי !!!!! השיפור מובטח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)