מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אספרגר מבוגר עם הפרעות התנהגות- חייב אבחוןנעמה08/04/2018
שלום,
נשואה +3
בעלי בן 42.
לא מאובחן אך פסיכיאטרית ופיסכולוגית כתבו שהוא על על ה האוטיסטי (אספרגר) עם אבחנה לא ברורה של אולי הפרעת אישיות ואולי דכאון.
בעלי חכם. עם תןאר ראשון
אך לא עובד!
אני מרוויחה 3700 שח בחודש...
כדי שיקבל תמיכה מהמדינה וגם תמיכה וסיוע במציאת מקומות עבודה לאספרגרים אקדמאיים עלינו לעבור אבחון.
אין לנו כסף לעבור אבחון..
יש לנו ילדים רגילים ואני חייבת שבעלי יקבל תמיכה וסיוע כדי שילדיו יגדלו עם אבא תומך עד כמה שאפשר..
אני חורקת שיניים כדי לייצר סביבה בריאה לילדים אל אין לי יכול לממן אבחון שכזה שיבדוק אוטיזם / הפרעת אישיות/ דיכאון וכו.
עירייתהרצליה לא מוכנה לסייע...
פנינו שם לרווחה.
מישהו יכול לעזור ולומר לי אם יש לנו דרך לעלות על דרך המלך ??
יש דרךצלקבל אבחון חינם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אספרגר אצל מבוגר
טובי פלד12/04/2018שלום נעמה
לגבי האבחון ,כל פסיכיאטר יכול לאבחן.אל תהיי בטוחה שזה מה שיצא באבחון ואל תהיי בטוחה שהמדינה תעזור בהרבה.
לא אמרת מדוע בעלך לא עובד. גם אספרגר יכול לעבוד
עליכם לפנות גם לביטוח לאומי. אול הם יעזרו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)