מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משברים ברצף צריכה ייעוץאנונימית16/04/2018
שלום רב,
בחודש האחרון חוויתי כמה דברים שקשורים לאובדן.אבל ברוך השם קלים.
עברתי פרידה,אחריי שבוע שללו את הרישיון על נהיגה בשכרות,וכרגע קיבלתי זימון לשימוע שכנראה ילך לכיוון פיטורים.
אני לא מחפשת להבין מה קרה ולמה קרה.כי זה הפיל אותי מאוד שניסיתי כל פעם לחפש איפה אני לא בסדר.מאין רדיפה עצמית והאשמה עצמית שמכניסים אותי לפינות לא טובות.מכיוון ובילדות גדלתי על את לא מספיק טובה את אשמה לא מגיע לך וכו ...כן הבנתי ככה ברפרפוף שהקשר הזוגי נגמר בגלל סופש שלם של ויכוחים שאולי הגזמתי בהם והבת זוג שלי לא יכלה להכיל את זה.והיה חודש שלם של שמחה טוב וכיף.אבל נפרדנו ביפה ואפילו בחיבוק ונשיקה וסיכמנו שבבוקר אעזוב את הבית.היא חזרה לבית אם חברה רגילה שכנראה מילאה לה את הראש והיא גירשה אותי מהבית וחסמה אותי מכל כיוון וחזרה לאקסית שלה מה שגרם לי להבין שאוקיי היה סופש לא פשוט של ריבים ותסכולים אבל חזרנו וסידרנו את הדברים ואז היא התהפכה.כנראה שהיא העדיפה לחזור למקום הבטוח לאקסית (אגב לדבריה הקשר שלהם היה לא בריא) ואין לי מה יותר מידי לדון את עצמי.כן אפיק לקחים לקשר הבא שלי אבל מכאן ולחפש למה עזבו אותי זה לא בירא לי כי שהיפוט שלי לא על עצמי לא אנושי מכיל ומחבק הוא קשוח מאוד ומפיל אותי.הן היו פרודות טריות וכנראה היא לא ניתקה ממנה ולא סגרה איתה פינה.אני בטוחה שאני לא הייתי ריבאונד חד משמעית כי חודשיים של זוגיות חיינו כמו זוג נשוי שמכיר 20 שנה אם המון אהבה נתינה גרנו יחד ורצון להיות תמיד יחד חווינו המון בחודשיים האלה.אנשי ריבאונד לא נוהגים ככה בדרך כלל.אני יודעת מה אני שווה הייתי בקשר של 12 שנה ושנתיים ואני יודעת את הטוב והאכויות שבי ומה שלא תקין תמיד מודעת ונלחמת לשפר את מה שחדר בי בתור ילדה להוציא ממני את האנרגיה הזאת ולא להעביר לאחרים זה מלחמה יום יומית עברתי ילדות רגשית קשה מאוד שספגתי המון עוצמות של שליליות שלא מצליחה לחסל ב 100 אחוז רק חלק מהדברים השתנו.היום אני ואימי עוברות תהליך יחד של קרבה ושינוי וזה מחזק אותי.לגביי הרישיון אכלתי לעצמי את הראש בכיתי כאבתי 3 ימים ואז אמרתי רגע את נהגת ושתית מה ציפית? וקבלתי החלטה לכל החיים שיותר לא אעשה את זה זה מסכן אותי ואנשים אחרים חפים משפע.אפילו העורל דין אמר לי אני רואה ממש שלמדת את הלקח ולא בגלל שאת בשלילה הדרך שאת מבטא את הטעות שעשית ברור לי שהבנת את הסכנה שכרוכה בזה.
לגביי העבודה בחנתי את הנושא בחלק מהדברים לא הייתי בסדר.וחלק העלילו עליי אחת העובדות אז מה שאני לא הייתי בסדר אגיד בשימועואתחייב לשפר ולתקן ומה שהעובדת שמקנא לי העלילה שם אתן את הסיפור האמיתי ללא השקרים שהיא סיפרה.שנינו בתפקיד ניהולי.בקיצור אני סובלת המון שנים מחרדות והתקפי חרדה קשים ומטופלת רק בשיחות.אתמול הלכתי לפסיכיאטר פרטי לקבל חוות דעת וכנראה אתחיל טיפול תרופתי כי בעקבות החודש האחרון החרדות והמתח והפחד מהמוות התגברו פי 6 ואי אפשר לתפקד ככה אני נתרקת למיטה ולא יכולה לזוז.
חשוב לי לציין שאני בנאדם שלרוב שמח מצחיק אהוב על ידי אנשים חברים מפיצה אור שמחה ואהבה ברוב המקרים אנשים נקשרים אליי מהר מתייעצים איתי נשענים עליי שואבים כוח ועוצמה..טוענים שאני טיפוס אש דומיננטית ועוד...
השאלה שלי היא כזאת.
איך אני מוציאה את עצמי מהבוץ שנקלעתי אליו ומפסיקה להיות בייאוש ולהבין שהחיים יפים ועוד יהיו לי הזדמנויות למערכת יחסים יפה טובה בריאה עבודה חדשה.את הרישיון אוטוטו מקבלת חזרה.איך עולים חזרה על הגל שנפלתי ממנה חזק והתרסקתי.אני אקח טיפול תרופתי ואמשיך בשיחות אצל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משברים ברצף
טובי פלד26/04/2018שלום רב
את בדרך הנכונה . הייתה צריכה לנסות את הטיפול התרופתי מזמן.
תמשיכי כך ותצאי מכל התיסבוכות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)