מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך באמת אוכל להתקדם?מתלבט ומתחבט25/05/2008
שבת שלום !!
אתחיל בסיפור אמיתי ומקורי וייחודי:
ממש אתמול חגגתי(לבד,כמובן,)יומ "אשם" בכך...
מי שקרא את הפוסטים הקודמים יודע במה דברים אמורים.
ולמען אלו שטרם נחשפו,להן תקציר הפרטים("אגב,רק איש "מוכשר" ודפוק כמוני יודע לבשל כזו דייסה ואוהו איזה מחיר(ים) אני משלם (תרתי משמע)על כך:
1)ממש לפי חמש שנים אובחנה אצלי מחלה קשה.ה"רוחניקים" אמרו לי שלא סתם היא התפתחה....גאונים גדולים...כאילו שרק הנפש "יוצרת" או "מנביטה" חוליים.לשמחתי,(שלא תמיד איתי),החלמתי אחרי כמה סדרות מתישות של טיפולים.למען ההגינות,עד כמה שזה יישמע מוזר אהבתי את עובדת היותי חולה.קיבלתי כל כך הרבה תשומת לב וכמו טמבל לאחר מכן "זרקתי" הכל קיבינימאט והרסתי את חיי וחיי משפחתי ואיבדתי תפקיד בכיר אותו מילאתי בעבודתי.למרות,שאין לי מילים(אז לא ראיתי זאת) לתאר את הנדיבות והעמידה לצידי של כולם ובראשם אישתי.
2)כחודש לאחר ששבתי הבייתה מהטיפולים,החילותי לסבול ממצבי רוח וחוסר חשק לחיות.התנערתי מכל המטלות שהיו באחריותי,למשל לקחת את בני הצעיר לגן ולא התחשק לי ללכת לעבודה.בעקבות כך נדדתי בין רופאים פסיכיאטריים שגם הם פסיכים,אגב...) והחלפתי מס' תרופות עד שלבסוף התאימו לי כדורים שהצליחו לאזן אותי....עד שאנשים אמרו לי שאני ב"היי" ואז (וזו הייתה טעות פטאליתתתתתתתתתתתתתתתת) ניגשתי לפסיכיאטרית והיא המליצה לי לרדת במינון.
ובאמת,עד שירדתי במינון ממש היה לי כיף,הזוגיות הייתה נהדרת ואישתי(עדיין לא התנתקתי ממנה וכנראה שעד שאמות או עד שאחזור אליה...מה שיבוא קודם) בקיצור,אפילו היא אמרה שאנחנו חברים ובעבודה הצלחתי ובכלל חיי היו מלאי הנאה וסיפוק.למרות,שהרגשתי שמשהו ב"תבנית" שלי פגום כי אני נשען על כדורים.
3)ואז החלה הנפילה גדולה.מטעמים של צנעת הפרט,רק אציין שהתנהגותי הייתה לא ראוייה(בלשון המעטה) ובלתי נסבלת.
איימתי ואף עשיתי מס' נסיונות אובדניים ופשוט התעללתי ולא במובן הפיזי בבני משפחתי ובחברים לעבודה.הגעתי עד לאישפוז (מרצון) בבית חולים פסיכיאטרי.היום אני מבין שפשוט ייתכן שברחתי מההתמודדות עם החיים האמיתיים.
4)עשינו מס' נסיונות לשקם את הזוגיות,הלכנו לייעוצים רבים ובאמת שכשאני חושב על כך בהגיון(לעיתים הוא עובד אצלי ההגיון...),לא כל אישה הייתה מוכנה לחיות איתי.לפחות,לא במצבי אז.
5)ואז בהיותי מאושפז,אישתי הודיעה לי על החלטתה להיפרד.
קרוב לחצי שנה לא הפסקתי לייל ולבכות ולהאשים אפילו את הילדים ומצד אחד רציתי לשכב איתה ומצד שני קינאתי (ועודני) מקנא בה.
בכלל,היא לא יכלה לחכות עד שאתאושש? היא לא יודעת מה המחיר שהילדים ישלמו?
ובעיקר,הרגשתי ועודני חש שהאגו שלי התפורר,נרמס,נותץ,התר לא הייתי מתנהג כמו שהתנהגתי,אז היום היינו עדיין נשואים).
אני מרגיש שעצם היותי גרוש זה סוג של נכות או פגימות ועוד לחשוב שאני אחראי לכך ושאני הגורם העיקרי לכך.
שוב אני איני רצוי,דחוי ולא חיוני
6)לפני כשנה,נפרדנו באופן רישמי.זאת,ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבט יקר...
רונן דוד25/05/2008
להיות גרוש זו לא מחלה,
אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכוטראפי שיעזור לך להתמודד עם הדברים.
אני יודע שקשה להתנתק אבל אתה חייב לעשות מאמצים ולהמשיך הלאה...
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)