מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רושם ראשוני מה אומר?ליסה18/04/2018
שלום
אני בחורה רווקה בת 38 חמודה מזה כמה שנים תמיד כשאני הולכת למקום מסויים בפעם הראשונה לא משנה איזה אם זה מרפאה בית חולים מקום עבודה או טיול לחול ופוגשת אנשים חדשים תמיד נוצר רושם ראשוני עליי עם מישהו מין קליק כזה שלא בא ממני בא ממנו ולא מבינה מה הקטע בדיוק על סמך מה נוצר הרושם הראשוני על היופי האופי או אופן הלבוש כבר נמאס לי מזה פעם הייתי בטיול מאורגן בחול עם קבוצת בנות כבר מהיום הראשון המדריך נדלק עליי למרות לאורך כל הטיול לא דיברתי איתו בכלל כשחזרתי הביתה התקשר אליי כמה פעמים לא עניתי כי ידעתי הוא מעוניין בקשר איתי ואני התלבטתי ולא רציתי להיסתבך וכך נגמר העניין אחרי כמה חודשים שמעתי שהוא התחתן אז אמרתי לעצמי אם הוא שכח ממני כל כך מהר סימן שהרושם שלו כלפיי לא היה רציני והבעיה שאני מתעלמת מזה ומתנהגת רגיל כאילו כלום לא קרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רושם ריאשוני מה הוא אומר
טובי פלד26/04/2018שלום ליסה
כנראה שהצורך שלך בקשר זוגי הוא נמוך ולכן את לא מתקרבת לגברים וגם לא נותנת להם להתקרב אלייך. נראה לי שהוא נמוך מכוון שכך את בנויה ולא בגלל טראומה שחוית.
השאלות שלך על הרושם הראשוני , על היופי , ועל התפתחות האהבה בין גבר לאשה תמימות מאד וכנראה שאת לא יודעת הרבה על הנושאים האלה.
אם תמשיכי כך יש סיכויים שלא תיהיה לך זוגיות טובה בקרוב.
אבל כל מה שאני אומר זה לא מדע מדויק .בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה הסבר
ליסה26/04/2018שלום שוב
בנקודה הראשונה אתה צודק איני מאפשרת לגברים להיתקרב אליי והצורך לבניית קשר זוגי כרגע אצלי נמוך אבל מה זאת אומרת אני בנויה כך לא הבנתי
והשאלות שלי לגבי הרושם הראשוני על מה מבוסס ברור שתמימות שאלתי מתוך תיסכול כי לפעמים אני מרגישה כמו בר רפאלי מרוב שמסתכלים עליי
אז מה אתה מציע להיות פתוחה יותר כי אני כן מעוניינת בחיי זוגיות בעתיד הקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רושם ראישוני
טובי פלד28/04/2018שלום ליסה
אני מציע לך להיות יותר פתוחה ולהבין שאצלה רוב הגברים היופי הנשי הוא הדבר הכי חשוב ויש לזה סיבות טובות .
אולי אני לא קולט אותך נכון אבל נראה לי שרמת הנתינה הרגשית שלך נמוכה ולכן גם הצורך הזוגי נמוך.כדאי שתפני לייעוץ ממוקד בתחום הזוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליסה29/04/2018שלום
אם הצורך הזוגי יגיע גם הנתינה הרגשית תגיע לא ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת אני בנויה כך?
ליסה01/05/2018תדפדף בתשובה הראשונה שקיבלתי ממך ותסביר לי את המשפט שכתבת אני בנויה כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מבנה מולד
טובי פלד01/05/2018שלום ליסה
כל אדם נולד עם תכונות מסוימות שהן בעיקר תורשתיות.כמו אינטליגנציה , טמפרמנט
נטיה לחרדה ,דיכאון ,עצב או שמחה. כישורים מוזיקלים ואחרים. צורך באהבה ויכולת לאהוב ועוד נולדים עם מצבור התכונות. וכך את נולדת עם צורך נמוך בקשר זוגי .
אפשר להסתדר עם זה עם האדם המתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני שאתה נותן לי תשובות מדעיות שכאלה אתה צריך להכיר אותי קודם
ליסה02/05/2018בכל אופן למדתי ממך מושג חדש (צורך נמוך בקשר זוגי) אבל אני לא מרגישה שאני ככה באמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רושם ריאשוני
טובי פלד02/05/2018שלום ליסה
כדאי שתקשיבי לאנשים אחרים , רוב בני האדם לא מבינים את עצמם בצמתים חשובים בחיים ועושים טעויות.
הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)