מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הגיון ורגש לא מתואמיםגלי21/04/2018
היי, לפני כשנה הכרתי גבר שהיה לי ״קראש״ במבט ראשון.
הסתבר שהוא היה פרוד טרי ולכן הוא בחר לאחר פגישה אחת איתי
לא להמשיך,(אך אמר עם תירוצים כאלו ואחרים בלי להגיד את המילה לא) לא הצלחתי להקבל את הדחייה כי הרגשתי ב״היי״
ממנו והאמנתי שאנחנו נועדנו. ורדפתי והצקתי במשך חודשיים
היה לו מאוד קשה עם זה, והוא ביקש ממני להפסיק.
אחרי חצי שנה הפסקתי, בשלב זה הוא כבר חשב שאני טרללה
מספר חודשים אחרי זה, התחלתי לעבוד בעבודה חדשה
ובדרכי הביתה הייתי נתקלתי בו ברחוב, בפעמים הראשונות הוא ממש פחד ממני - היה קולט אותי והולך לכיוון השני, הרגשתי רע עם זה
אז שלחתי לו הודעה שאין סיבה לפחד ושאני לא אפנה אליו
ומאותו הודעה , הוא עבר מולי ולא ברח לצד השני, יום אחד הסתכלתי עליו והוא הסתכל עלי בחזרה ולא הוריד את המבט.
חשבתי שאולי זה אומר שהוא כן רוצה להיות בשלום שלום,
אז שוב שלחתי לו הודעה שאשמח רק להגיד שלום שלום ברחוב כי זה לא נעים.. הוא קרא את ההודעה ולא ענה..
חצי שנה עברה, והפסקתי לעבוד בעבודה הזאת ולא ראיתי אותו מאז,
עוד שבוע יש לו יום הולדת, וההגיון שלי אומר שאין טעם לשלוח הודעת מזל טוב, אפילו לא היינו בקשר והוא בחיים לא יסלח להתנהגות שלי שרדפתי אחריו חצי שנה..
אבל הרגש לא מרפה ממני... ההגיון אומר לי שגבר שמתנהגג ככה הוא לא בשבילי, אבל רגשית קשה לי שזה קרה ושהוא לא רוצה להגיד אפילן שלום...
אני רוצה להפסיק להרגיש רגשות אשם/אהבה/אכפתיות... לא יודעת מה אני מרגישה... אבל רוצה להפסיק... מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הגיון ורגש לא מתואמים
טובי פלד26/04/2018שלום גלי
בחירת בני זוג יכולה להביע ממקומות מאד קדומים של מיליוני שנים ולכן היא נראית לא הגיונית. הגבר הזה פוחד ממך ואין שום סיכוי שרגשותיו ישתנו.
תעשי הכל כדי לשכוח ממנו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)