מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשיים לשמור חברות אמיתיתדנה21/04/2018
היי!
אני בחורה מאוד חברותית, מתחברת בקלות לגברים ונשים אך מוצאת קושי לשמר את החברות.
בילדותי תמיד היו לי חברות הכי טובות וידידים טובים כאלו שהייתי נפגשת כל שבוע, התופעה שאדבר עליה התחילה אחרי האוניברסיה..
פתאום לא היו לי חברות טובות ... כל החברות הפכו להיות חברות טלפוניות בשלט רחוק.. כאלו שמתקשרות פעם ב3 חודשים , פעם בחצי שנה וגם כאלו שאחרי שנה שולחות הודעה של מה חדש איתך
מרבית השיחות הסתיימו בשיחות, ולא הציעו להפגש או כלום ואחרי חצי שנה שוב , אותו דבר... היו מספר חברות שסיימתי את הקשר, אני לא מרגישה שזאת חברות אמיתית... וכן אני משתדלת להציע להפגש הן תמיד מספרות שאין זמן , יש חבר/בעל יש משפחה ויש מלא חברות אחרות שלהן יש זמן... נסיתי לשוחח עם מספר מהן וכולן הגיבו בהלם
שזה לא נכון ושאני מגזימה.. וחלקן הגיבו בהלם והתנצלו אבל המשחכו באותו התנהגות... התחברתי עם חברות חדשות בתקווה שזה
ישתנה ומצאתי שבהתחלה - כגון חודש ראשון יש רצון להפגש ואחרי חודש הן הפכו להיות כמו החברות בקודמות.
אף אחת מהחברות לא מזמינות אותי לאירועים בחגים שהן הולכות
גם אם זה עם חברות אחרות שלהם ואז שולחות לי הודעה איך לי היה בחג ... למרות שהן לא הציעו לי להפגש אפילו..זה מרגיז אותי..
במיוחד שאני כנה איתן ואומרת להן שלא היו לי תוכניות והייתי שמחה שיזמינו אותי להצטרף.. הן עונות תשובה דלה ונעלמות עד הפעם הבאה.
אני מוצאת את עצמי מסיימת חברויות.. כי לא טוב לי עם טיב היחסים הזה...
אני לא יודעת איך להתמודד עם זה..
אם אני מסיימת חברות או אפילו בוחרת להתעלם אני יוצאת הלא בסדר למרות שהן בכלל לא מתנהגות כמו חברות
ואם אני מתירה את ההתנהגות אני מתוסכלת..
אשמח להכוונה...
תודה רבה ד״ר!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חברויות שטחיות ועמוקות
טובי פלד26/04/2018שלום דנה
חברות לא כופים זה אחד הדברים היחידים שזו בחירה הדדית.
מה שקרה בינך ובין החברות הוא הדדי וגם לך חלק בזה .אפשר לברר את זה יותר לעומק בטיפול .אני מציע לך כמה הצעות 1. לא לבוא בטענות לחברות שלך זה לא יעזור. 2. לא לנתק אף חברות.כי לכל חברות יש את הפוטנציאל להיות יותר עמוקה.
ל3. לנסות להעמיק את הקשר עם מי שאת הכי רוצה. אבל בלי טענות ובלי התמרמרויות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)