האם זה חלק מהתנהגויות בגיל ההתבגרות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם זה חלק מהתנהגויות בגיל ההתבגרות?
    אמא מודאגת
    24/04/2018

שלום רב,
    אנחנו משפחה נורמטיבית, 3 ילדים במשפחה, בכור חייל, נערה בת 15 וילדה קטנה בת 6. השאלה לגבי הנערה היא מאז ומתמיד חכמה, קל לה בלימודים, יפה, חברותית, תמיד חברים סביבה, לאחרונה אני שמה לב שהיא ממלמת עם השפתיים, שהיא מתלבשת לוקחת את החולצה מניחה על המיטה לוקחת שוב ושוב עד שאני מבקשת שתתלבש, ועוד כל מיני פעולות כאלו שכאילו חוזרת עליהם ולא מבצעת, היו פעמים שגם דיברה עם עצמה, מזיזה את הראש לצדדים בצורה מוזרה.... שאני שואלת אותה אם היא ככה ליד חברים היא אומרת שלא, שאנחנו מטיילים או בקניון היא מתנהגת רגיל, השאלה מה לעשות, האם היא צריכה טיפול? האם להתעלם? האם זה חלק מהתנהגויות בגיל ההתבגרות?
    ממש דואגת לה
    אשמח לתשובתך
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך להודעה אמא מודאגת

אמא מודאגת מאוד
    24/04/2018

רציתי להוסיף שהקשר שלי איתה מצויין, היא משתפת אותי בכל, נותנת לי גישה חופשית והכל פתוח בטלפון שלה ומבחינה חברתית הכל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנהגויות מוזרות בגיל ההתבגרות

טובי פלד
    26/04/2018

שלום אמא מודאגת
    לבת המוצלחת שלך יש חרדות של גיל ההתבגרות לגבי איך היא נראית ומה יגידו עליה . זה בא לידי ביטוי בהתנהגויות המוזרות רק בבית
    ממליץ על ייעוץ
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו