מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות? אי פעם תגיע?מור27/04/2018
היי, אני עוד מעט בת 32, ומעולם לא הייתי בקשר מעל חודש.
מגיל צעיר התחילו איתי בחורים, בטענה שאני בחורה נאה ומושכת.
העניין המיני תמיד היה במרכז כל ההכרויות, וכל הקשרים כולל האלו של
חודש נגמרו אחרי ששכבתי איתם.
כמובן שלא כל מי שהתחיל איתי הסכמתי לצאת או לשכב, והיו בחורים שהרגיש לי בהתחלה שכן יש כוונה אמיתית להכיר אבל אחרי האקט מיני ״ירד״ להם , התחלתי לחשוב שאולי אני לא טובה במין.. אז שאלתי מספר בחורים שהייתי בקשר, והם אמרו שלא היה קליל באופי, או שאני לא בוגרת מספיק , שאני לא יודעת להיות בת זוג (לא היה לי ניסיון בזוגיות ארוכה אז נכון..אבל לפסול על זה?) והפעמים האחרונות שהכרתי בחורים שדרתי שאני לא מעוניינת במין , אז הם ענו תשובה אחידה ״ את יפה, את חכמה, את מצחיקה, כיף איתך, אבל אנחנו פשוט לא מתאימים״.
שוחחתי עם ידיד שדעתו היא שאני בחורה שנראת טוב ונחמדה מידי, שאני לא מסננת ומשיקת משחקים.. וגברים חושבים שאני טיפשה אז מנסים להציע לי מין, ברגע שהם רואים שאני לא מעוניינת במין וכלל לא טיפשה, הם אומרים שאנחנו לא מתאימים כדי לצאת מזה יפה,. - זאת התאוריה שלו לפחות..
אני באמת לא מבינה למה בוחרים לוותר עלי כל הזמן?
במהלך השנים ראיתי ברשתות החברתיות חלק מהבחורים נשואים או בזוגיות.. אבל איתי הם לא רצו..
מה זה אומר? האם זה ישתנה? אני לא רוצה להישאר לבד..
ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בת 32 בלי זוגיות
טובי פלד28/04/2018שלום מור
די קשה לתת ייעוץ בלי להכיר יותר לעומק
נראה לי שאת לא אסרטיבית מספיק ומתקשה לבקש יחס הדד ו או אהבה.זו לא הבעיה של לשכב או לא לשכב. כדאי לך מאד להגיע לייעוץ בתחום הזה.זה יכול לעזור לך לא להישאר לבד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)