אני בנאדם טוב מידיי לעולם הזה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני בנאדם טוב מידיי לעולם הזה
    חופש
    30/04/2018

היי,
    אני בנאדם טוב לעולם הזה.
    לא מרגישה שייכות לעולם.
    אני יותר מידיי ישרה וכנה עם כולם.
    גם כשאני עושה משהו קטן שהוא פחות טוב זה נשאר לי על המצפון והורס לי ימים שלמים.

לפעמים אני כל כך טובה עד כדי פרייריות.
    מה לעשות?
    יש לזה טיפול?

נ.ב.: אני גם חרדתית ומאוד מפחדת שאם עשיתי משהו פעוט שהוא נוגד את המוסר אני ייענש ע"י אלוהים או היקום.
    האם אני חולת נפש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי להוסיף

חופש
    30/04/2018

שהמחשבות שלי כל הזמן רצות והראש שלי עסוק כל הזמן בלהיות אדם טוב יותר מימה שאני.

אני מסתכלת על רוב האנשים ורובם לא ישרים לא טובים ועושים המון דברים רעים כמו לגנוב, לרמות, לשקר, ועוד דברים לא עלינו - הם חיים טוב מאוד.

למה אני ככה?
    איך אני זורמת בחיים האלה?
    איך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן אדם טוב מדי

טובי פלד
    01/05/2018

שלום חופש
    את קודם כל חרדתית .הפחד גורם לך להימנע מעימותים ולברוח מתוקפנות ולכן את טובה. את גם טובה וגם חלשה ומתקשה להגן על עצמך.
    השימוש במילה טובה הוא לבוש מוסרי לעירום החרדתי. את יכולה להמשיך בדרך הזאת זה אפשרי , כדאי לנסות להתגבר על החרדות זה גם אפשרי .את תרגישי יותר טוב ויותר חזקה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו