מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני בנאדם טוב מידיי לעולם הזהחופש30/04/2018
היי,
אני בנאדם טוב לעולם הזה.
לא מרגישה שייכות לעולם.
אני יותר מידיי ישרה וכנה עם כולם.
גם כשאני עושה משהו קטן שהוא פחות טוב זה נשאר לי על המצפון והורס לי ימים שלמים.
לפעמים אני כל כך טובה עד כדי פרייריות.
מה לעשות?
יש לזה טיפול?
נ.ב.: אני גם חרדתית ומאוד מפחדת שאם עשיתי משהו פעוט שהוא נוגד את המוסר אני ייענש ע"י אלוהים או היקום.
האם אני חולת נפש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף
חופש30/04/2018שהמחשבות שלי כל הזמן רצות והראש שלי עסוק כל הזמן בלהיות אדם טוב יותר מימה שאני.
אני מסתכלת על רוב האנשים ורובם לא ישרים לא טובים ועושים המון דברים רעים כמו לגנוב, לרמות, לשקר, ועוד דברים לא עלינו - הם חיים טוב מאוד.
למה אני ככה?
איך אני זורמת בחיים האלה?
איך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בן אדם טוב מדי
טובי פלד01/05/2018שלום חופש
את קודם כל חרדתית .הפחד גורם לך להימנע מעימותים ולברוח מתוקפנות ולכן את טובה. את גם טובה וגם חלשה ומתקשה להגן על עצמך.
השימוש במילה טובה הוא לבוש מוסרי לעירום החרדתי. את יכולה להמשיך בדרך הזאת זה אפשרי , כדאי לנסות להתגבר על החרדות זה גם אפשרי .את תרגישי יותר טוב ויותר חזקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)