מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בקשר לטיפול שמציעים לי ללכתאלמונית02/05/2018
שלום רב.
אני ממש אשמח עם תוכל לייעץ לי מה לעשות. בנוסף למה שכתבתי על המשבר הרגשי שאגב אני מרגישה קצת יותר טוב הציעו לי ללכת לטיפול תרופתי וגם פסיכולוגי במרפאה לבריאות הנפש והאמת? אני ממש מתלבטת. אני עברתי שם טיפולים ואני ממש פוחדת מצד אחד באמת אני רוצה שיעזרו לי אבל מצד שני בגלל טראומות מהמקומות האלה בעבר אני פוחדת אני כמעט לא כל ערב דווקא ביום אני מרגישה מצוין אבל מידי פעם בערב מתחילות המחשבות החרדות וואו הרופאת משפחה יודעת מה אני יעשה עם הם התקשרו אלי,מה אני יעשה עם אני לא ארצה והם התקשרו לאימא שלי והיא תסכים ואני לא ארצה זה מין של סוג של חרדה לגבי מה לעשות במצב כזה? מה לעשות עם הפחד הזה? מה לעשות עם אני לא ארצה והתקשרו להוריי נכון אני בוגרת אבל בכל זאת אני מתלבטת לא יודעת מה לעשות? וגם לא יודעת איך להוציא את המחשבות החרדתיות האלה מהראש? כמו שכתבתי פעם קודמת אני גם בשינוי תרופתי לא דרך פסיכיאטר. אני כל כך אשמח לעצה שלך ולדעתך מאחלת לך כל טוב ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לגבי טיפול בבריאות הנפש
אלמונית02/05/2018הכוונה שאני מפחדת שהתקשרו הכוונה למטפלים מתחום בריאות הנפש,אני פוחדת שהם ייכפו עלי זה מפחיד אותי אני מזכירה שאני לא בטיפול כרגע רק רופאת משפחה לא יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד אשמח עם תוכל להקל בשבילי על ההרגשה
אלמונית02/05/2018ומה לעשות לגבי זה? אני ממש אשמח לעזרתך זה מאוד חשוב לי סליחה מראש ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר אחרון בקשר לטיפול
אלמונית02/05/2018אני כתבתי לך בשאלה הקודמת שאני מחכה לטיפול אבל ביקשתי מאחותי שתבקש מאימא שלי שתבטל לי ואחותי אמרה לי שאני בסוף לא אלך אבל מצד שני אימא שלי רוצה שאני כן אלך ביקשתי מאימא שלי לבטל היא אמרה את לא הולכת היא אמרה בעצבים ואחר כך היא אמרה יהיה בסדר לא יודעת למה הכוונה אני גם רבה איתה הרבה בנושא כי כל העניין של טיפולים כאלה מעצבנים אותי ומכניסים אותי לחרדות סליחה מראש באמ ת על ריבוי השאלות שכתבתי,תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פוחדת מטיפול
טובי פלד02/05/2018שלום רב
אני מציע שתבואי עם אמא ואבא לפגישה אצל פסיכולוג שמבין וביחד תקבלו החלטה
לבד ,לא תצליחי להגיע להחלטה נכונה כי החרדות חזקות ואת לא בדרך הנכונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)