שאלה בקשר לטיפול שמציעים לי ללכת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לטיפול שמציעים לי ללכת
    אלמונית
    02/05/2018

שלום רב.
    אני ממש אשמח עם תוכל לייעץ לי מה לעשות. בנוסף למה שכתבתי על המשבר הרגשי שאגב אני מרגישה קצת יותר טוב הציעו לי ללכת לטיפול תרופתי וגם פסיכולוגי במרפאה לבריאות הנפש והאמת? אני ממש מתלבטת. אני עברתי שם טיפולים ואני ממש פוחדת מצד אחד באמת אני רוצה שיעזרו לי אבל מצד שני בגלל טראומות מהמקומות האלה בעבר אני פוחדת אני כמעט לא כל ערב דווקא ביום אני מרגישה מצוין אבל מידי פעם בערב מתחילות המחשבות החרדות וואו הרופאת משפחה יודעת מה אני יעשה עם הם התקשרו אלי,מה אני יעשה עם אני לא ארצה והם התקשרו לאימא שלי והיא תסכים ואני לא ארצה זה מין של סוג של חרדה לגבי מה לעשות במצב כזה? מה לעשות עם הפחד הזה? מה לעשות עם אני לא ארצה והתקשרו להוריי נכון אני בוגרת אבל בכל זאת אני מתלבטת לא יודעת מה לעשות? וגם לא יודעת איך להוציא את המחשבות החרדתיות האלה מהראש? כמו שכתבתי פעם קודמת אני גם בשינוי תרופתי לא דרך פסיכיאטר. אני כל כך אשמח לעצה שלך ולדעתך מאחלת לך כל טוב ותודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לגבי טיפול בבריאות הנפש

אלמונית
    02/05/2018

הכוונה שאני מפחדת שהתקשרו הכוונה למטפלים מתחום בריאות הנפש,אני פוחדת שהם ייכפו עלי זה מפחיד אותי אני מזכירה שאני לא בטיפול כרגע רק רופאת משפחה לא יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד אשמח עם תוכל להקל בשבילי על ההרגשה

אלמונית
    02/05/2018

ומה לעשות לגבי זה? אני ממש אשמח לעזרתך זה מאוד חשוב לי סליחה מראש ותודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר אחרון בקשר לטיפול

אלמונית
    02/05/2018

אני כתבתי לך בשאלה הקודמת שאני מחכה לטיפול אבל ביקשתי מאחותי שתבקש מאימא שלי שתבטל לי ואחותי אמרה לי שאני בסוף לא אלך אבל מצד שני אימא שלי רוצה שאני כן אלך ביקשתי מאימא שלי לבטל היא אמרה את לא הולכת היא אמרה בעצבים ואחר כך היא אמרה יהיה בסדר לא יודעת למה הכוונה אני גם רבה איתה הרבה בנושא כי כל העניין של טיפולים כאלה מעצבנים אותי ומכניסים אותי לחרדות סליחה מראש באמ ת על ריבוי השאלות שכתבתי,תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוחדת מטיפול

טובי פלד
    02/05/2018

שלום רב
    אני מציע שתבואי עם אמא ואבא לפגישה אצל פסיכולוג שמבין וביחד תקבלו החלטה
    לבד ,לא תצליחי להגיע להחלטה נכונה כי החרדות חזקות ואת לא בדרך הנכונה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו