מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשתי חווה משבר עמוק שמפריד ביננוג`קי04/05/2018
שלום,
אני נשוי די טרי ובאושר.. לפני כחודש אשתי יצאה בבוקר מאושרת ללימודים וחזרה הבייתה הפוכה לגמרי, לחץ מהחיים ותחושת חוסר אושר.. מיום ליום התרחקנו והיא בודדה אותי יותר ויותר.. ללא חיבוקים או סקס. בכלל אין קרבה.
כרגע המצב הןא שיש אהבה, אבל לא כבני זוג מבחינתה. היא עוזבת את הבית ובמקביל הולכת לטיפול אישי.
אין מה לדבר על טיפול זוגי כרגע.
אני בתחושת חוסר אונים ועצב גדול שזה הולך להיגמר ואני באמת לא יודע למה.
אני לא יודע איך להיות שם בשבילה כשהיא לא מאפשרת לי. ואני לא יודע איך להתמודד עם הכאב הזה.
תודה על כל עצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשה במשבר
טובי פלד04/05/2018שלום ג'קי
מה שקרה לך די נדיר אבל קורה לדעתי ומנסיוני יותר לנשים מאשר לגברים ,שבבת אחת האהבה והמשיכה הזוגית מסתימת ללא סיבה נראית לעין. בגלל המבנה הרגשי המורכב של נשים. זה יכול לקרות בגלל גל של דיכאון המכבה את האהבה והתשוקה . אצל גברים זה יכול לקרות בגלל אחרת אולם אצל נשים זה יכול לקרות בלי שגבר אחר מעורב. לפעמים גם אחרי הרבה שנות נישואין.
אם היא לא משתפת אותך במה שקרה לה אולי זה כדי לא לפגוע בך .כדאי לך גם ללכת ליעוץ ותקבל חוות דעת יותר אישית ויסודית. התשובה שלי היא כללית.
בהצלחה לזוגיות טובה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)