אשתי חווה משבר עמוק שמפריד ביננו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשתי חווה משבר עמוק שמפריד ביננו
    ג`קי
    04/05/2018

שלום,
    אני נשוי די טרי ובאושר.. לפני כחודש אשתי יצאה בבוקר מאושרת ללימודים וחזרה הבייתה הפוכה לגמרי, לחץ מהחיים ותחושת חוסר אושר.. מיום ליום התרחקנו והיא בודדה אותי יותר ויותר.. ללא חיבוקים או סקס. בכלל אין קרבה.
    כרגע המצב הןא שיש אהבה, אבל לא כבני זוג מבחינתה. היא עוזבת את הבית ובמקביל הולכת לטיפול אישי.
    אין מה לדבר על טיפול זוגי כרגע.
    אני בתחושת חוסר אונים ועצב גדול שזה הולך להיגמר ואני באמת לא יודע למה.
    אני לא יודע איך להיות שם בשבילה כשהיא לא מאפשרת לי. ואני לא יודע איך להתמודד עם הכאב הזה.
    תודה על כל עצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשה במשבר

טובי פלד
    04/05/2018

שלום ג'קי
    מה שקרה לך די נדיר אבל קורה לדעתי ומנסיוני יותר לנשים מאשר לגברים ,שבבת אחת האהבה והמשיכה הזוגית מסתימת ללא סיבה נראית לעין. בגלל המבנה הרגשי המורכב של נשים. זה יכול לקרות בגלל גל של דיכאון המכבה את האהבה והתשוקה . אצל גברים זה יכול לקרות בגלל אחרת אולם אצל נשים זה יכול לקרות בלי שגבר אחר מעורב. לפעמים גם אחרי הרבה שנות נישואין.
    אם היא לא משתפת אותך במה שקרה לה אולי זה כדי לא לפגוע בך .כדאי לך גם ללכת ליעוץ ותקבל חוות דעת יותר אישית ויסודית. התשובה שלי היא כללית.
    בהצלחה לזוגיות טובה יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו