טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שמעו זה פסיכי אני חשבתי שאני היחיד בעולם שמרגיש ככה והבעיה הזאת התחילה לי בערך ליפני 3 חודשים מגראס וחשיש וחשבתי שהראייה הזאת שאתה רואה את העולם מוזר זה ראייה של כל סטלן בעולם הזה ככה חשבתי עלו לי כל מיני מחשבות מוזרות ובגלל המקום שאני גר בו נתקלתי בכל מיני אנשים מחוקים מסמים חשבתי שאני מתחיל להימחק כמוהם וחשבתי שכאילו אני נכנס לעולם המחוקים אם משהו כזה. ויש לי כל מיני דברים שהיו קוראים לי בזמן סטלה שפיתאום גם עכשיו כשאני סחי קורה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יוסי אם תמשיך לכתוב לפורום נוכל להתרשם איך צעיר בן 17 הורס עצמו מוחק מיליוני תאי מוח למען תחושות של כף .ההומלסים מחכים לך. בהצלחה , כולם מקנאים בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד