סתם לשתף לא רוצה שתחזרו אלי כי אני עדיין לא מרגיש בשל לשיחה על הבעיה הזאת אני בן 17 דרך אגב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סתם לשתף לא רוצה שתחזרו אלי כי אני עדיין לא מרגיש בשל לשיחה על הבעיה הזאת אני בן 17 דרך אגב
    יוסי
    08/05/2018

שמעו זה פסיכי אני חשבתי שאני היחיד בעולם שמרגיש ככה והבעיה הזאת התחילה לי בערך ליפני 3 חודשים מגראס וחשיש וחשבתי שהראייה הזאת שאתה רואה את העולם מוזר זה ראייה של כל סטלן בעולם הזה ככה חשבתי
    עלו לי כל מיני מחשבות מוזרות ובגלל המקום שאני גר בו נתקלתי בכל מיני אנשים מחוקים מסמים חשבתי שאני מתחיל להימחק כמוהם וחשבתי שכאילו אני נכנס לעולם המחוקים אם משהו כזה. ויש לי כל מיני דברים שהיו קוראים לי בזמן סטלה שפיתאום גם עכשיו כשאני סחי קורה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקרא על דראליזציה

אינה
    09/05/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרס עצמי

טובי פלד
    10/05/2018

שלום יוסי
    אם תמשיך לכתוב לפורום נוכל להתרשם איך צעיר בן 17 הורס עצמו מוחק מיליוני תאי מוח למען תחושות של כף .ההומלסים מחכים לך.
    בהצלחה , כולם מקנאים בך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו