מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתח מיני עם גבר בעבודהדיאנה10/05/2018
הכרתי גבר בעבודה שלי ההכרות איתו הייתה מאוד בסיסית כמו למשל להתעניין בשלומי לחייך לומר שלום ולא מעבר כן הרגשתי שהוא שם עלי עין
לאחר מספר ימים הוא הצליח לתפוס את תשומת ליבי והתחלתי להרגיש מתח מיני בנינו החיוכים שהיינו מחליפים בנינו היו עולים מיום ליום
אבל תמיד ידעתי לשמור על איפוק . מה שקורה שבזמן האחרון הוא מתעלם ממני לחלוטין וגם שאני מנסה ליצור איתו אינטרקציה במסגרת העבודה הוא מתנהג בקרירות ואפילו לא מסוגל להתסכל לי בעיניים . אני מבחינתי שמתי את הדברים בצד וכן חשוב לי להיות איתו בסדר למען האוירה אז הייתי רוצה לדעת מה הסיבה להתנהגות שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה רצה מעבר לידידות
שי20/05/2018כפי שתיארת, יכול להיות שהוא היה מעוניין להכירך בכיוון של קשר זוגי, יותר מאשר ידידותי. אם אכן כך, ומכיוון שרצונו לא מומש, קשה לא להיות איתך רק בקשר ידידותי. אםאינך מעוניינת בו לזוגיות, גם את אל תתייחסי אליו. תני לזה לחלוף.
גם חוויתי התעלמויות כאלו מצד בחורות, שלא זרמתי איתן להיכן שרצו לכוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתח מיני בעבודה
טובי פלד05/06/2018שלום דיאנה
הוא נמשך אלייך ורצה קשר איתך ושראה שזה לא יקרה או כך הבין ,פחתה המשיכה ולכן הוא קר אלייך.
זו אופציה אחת אבל יש עוד.
בהצלחה בקשר הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה שקיבלתי
דיאנה06/06/2018היי תודה על תשובתך
מה שכן במידה והוא הבין כך
כפי שאתה אומר אז לא בהכרח
צריך להפגין קרירות מוחלטת אלי .
כי זה מאוד קיצוני ולא נעים .
זה לא נעים להתקל עם בן אדם במקום העבודה
ולהתעלם אחד מהשני רק בגלל משהו שלא יכול לצאת
לפועל .
אז האם יהיה נכון לבוא ולדבר איתו על זה ?
( כמובן שלא לרדת לפרטי פרטים בכל מה שקשור לזה
אלה מאוד בכלליות )
או שעדיף להשאיר את זה כמו שזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתח מיני בעבודה
טובי פלד10/06/2018שלום
דיאנה
עדיף שתמשיכי להיות נחמדה איתו , תשתדלי לא להיפגע . אנחנו לא יודעים בדיוק ולבטח מה המניעים שלו , תנסי לדבר איתו בלי לחץ תני לו מחמאה על משהו ותוכלי להבין אותו להכיר אותו ואולי תדעי טוב יותר מה המניעים שלו.אולי הוא בן אדם לחוץ מטבעו
תני לו צאנס
בהצלחה במסע להבנת הטבע האנושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)