מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדה מלווה בדפיקות לב וכאבים פיזיים משבררינת17/05/2018
שלום רב.
אני בת 51 בשלב של הורדת תרופות מטעם פסיכיאטר פרטי הוא הוריד לי כמעט את כל התרופות ועוד מעט אני מפסיקה טיפול מיציתי אני יודעת לעזור לעצמי גם לבד אני לא בטיפול כזה או אחר חוץ מהפסיכיאטר הפרטי,מאז הורדת התרופות יש לי נדודי שינה דפיקות לב מואצות וכאבים פיזיים בכפות הרגליים,גם עשיתי בדיקות ובקופת חולים והבדיקות שלי יצאו בסדר גמור הרופא החליט להוסיף לי כדור הרגעה כדי שארגיש יותר טוב בשלב הורדת כדורים.היום לקחתי אותו ובאמת אני מרגישה טיפה יותר טוב רק יש לי נדודי שינה בלילה אני בגמילה חודש כבר אגב היום פעם ראשונה שלקחתי את הכדור הרגעה באמת אני טיפה יותר טוב אבל לפני שלקחתי היום בערב כל היום היו לי דפיקות לב כאבים פיזיים ברגליים הרופא אמר שמה שקורה לי זה טבעי וזה יעבור לאט לאט והיום בלילה זה פעם ראשונה בלי התופעות רק נדודי שינה חודש שלם הייתי עם חרדות דפיקות לב סיוט מה שעברתי הורידו לי בינתיים המון תרופות אומנם זה פורום פסיכולוגיה אבל רציתי לשאול מה לעשות עם הנדודי שינה בלילה ואיך לחזור לעצמי לאט לאט לחיים הרגילים שהיו לי לפני הייתי קצת במשבר ואני רוצה לחזור לעצמי בנוסף רציתי לשאול על טיפל פסיכולוגי איך מטפלים בחרדות אולי אשקול טיפול פסיכולוגי ורציתי לשאול עם אפשר ללכת לטיפול פסיכולוגי בלי תרופות.אני ממש אודה לך על המענה אני ממש אשמח מאחלת לך חג שבועות שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
רינת17/05/2018אני מקווה שלא תמחקו לי את ההודעה כתבתי לכם פעם ההודעה נמחקה אני מאוד אשמח עם תענה לי זה מאוד חשוב לי מכל הלב חג שבועות שמח לך ולמשפחתך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חרדות ותרופות
טובי פלד18/05/2018שלום רינת
מומלץ מאד שתלכי לטיפול פסיכולוגי עדיף בשיטה התנהגותית קוגניטיבית ותלמדי לא לפחד מהפחד ותוכלי להסתדר גם בלי תרופות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)