מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדידות רגשית התייעצות מה עושיםרינת24/05/2018
בוקר טוב.
בשבוע האחרון אני מרגישה שאנשים קצת מזלזלים בי זו התחושה שלי. אני מתכוונת גם לאנשים קרובים שלא מבינים את הרגשות הכואבים שעברתי בעבר. לפני שבוע נפגעתי ממישהו שאמר לי מילה שנפגעתי ממנו מאוד ואף הושפלתי אני גם עדין באיזון תרופתי אני מרגישה בדידות רגשית עד כדי בכי. זה רק קורה לי בשבוע האחרון ההרגשות האלה אני רוצה להיות שמחה עם מצב רוח טוב אשמח להתייעצות וטיפ קטן איך להקל על ההרגשה של הבדידות הרגשית הזאת בנוסף לטיפול כעזרה עצמית מה לעשות. זה ממש חשוב לי אתה תעשה לי מצווה גדולה עם תוכל לייעץ לי בקשר לזה לפחות איך לשפר את המצב רוח משהו טיפ קטן שיהיה לי יום טוב. תודה רבה מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
רינת24/05/2018אני ממש מקווה שההודעה לא תימחק כי כמו שכתבתי לפני חודש בערך משהו וההודעה נמחקה בבקשה אני מקווה שההודעה לא תימחק לי השאלה הזאת מאוד חשובה לי אני מרגישה מצוקה רגשית אשמח ממש למענה ולייעוץ לפחות איך לשפר את מצב הרוח תודה מכל הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדידות רגשית ופגיעות גדולה
טובי פלד25/05/2018שלום רינת
לדעתי את בדיכאון ולא יצאת מזה עדיין ולכן כל דבר כמעט כואב לך. זקוקה לאיזון תרופתי טוב יותר . לפעילות ולשיחות .את יודעת מה יכול לעשות לך טוב . פעילות פיזית , מוזיקה טיול,. וכן כדאי מאד שתשפרי את החוסן כדי להיפגע פחות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בקשר למה שכתבתי
רינת24/05/2018אני ממש מקווה שההודעה לא תימחק כי כמו שכתבתי לפני חודש בערך משהו וההודעה נמחקה בבקשה אני מקווה שההודעה לא תימחק לי השאלה הזאת מאוד חשובה לי אני מרגישה מצוקה רגשית אשמח ממש למענה ולייעוץ לפחות איך לשפר את מצב הרוח תודה מכל הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד אשמח למענה זה חשוב לי
רינת24/05/2018תודה רבה ויום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודה לך
רינת25/05/2018שיפרת לי את ההרגשה ממש תודה שבת מקסימה שתהיה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)