מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשר לספרים ומידע על פסיכולוגיהרינת29/05/2018
שלום טובי.
אני אשמח כעזרה עצמית בין היתר עם אתה יכול להמליץ לי עם אתה יודע כמובן על ספרים או מידע באינטרנט שאוכל לקרוא בתחום הפסיכולוגיה וגם הפסיכולוגיה החיובית אני ממש מודה לך מקרב לב חשוב לי מאוד לדעת רציתי קצת לקרוא ולהיעזר בנושא גם לבד בין היתר. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
רינת31/05/2018הציעו לי לקחת שתי מטרות כאשר קורה לי שהמצב רוח יורד לי בנוסף למטרות של לימודים שנתנו לי יש לי בעיה שאין לי מצב רוח אפילו אין לי חשק לעשות הליכה. אשמח רק עם אתה מסכים עם תוכל לתת לי מטרה או שתי מטרות ברגע שהמצב רוח יורד לי איך אפשר לשפר מיידית שארגיש יותר טוב? זה ממש ממש חשוב לי בנוסף לרופאה שלי אני גם רוצה לעזור לעצמי לבד כפי שכתבתי פעם קודמת אשמח עם תסכים לתת לי לפחות מטרה אחת לשיפור מצב הרוח חוץ מלימודים והליכה. ממש תודה מאחלת לך סוף שבוע נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיפור מצב הרוח
טובי פלד05/06/2018שלום רינת
לשיפור מצב הרוח באופן מידי את יכולה לדמיין אירוע חיובי ומשח רו נוף יפה או להסתכל בתמונות יפות. מצב רוח תלוי בחומר המופרש במוח וקודם כל תטפל בזה במיוחד אם זה מצב קשה ומתמשך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)