בקשר לספרים ומידע על פסיכולוגיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בקשר לספרים ומידע על פסיכולוגיה
    רינת
    29/05/2018

שלום טובי.
    אני אשמח כעזרה עצמית בין היתר עם אתה יכול להמליץ לי עם אתה יודע כמובן על ספרים או מידע באינטרנט שאוכל לקרוא בתחום הפסיכולוגיה וגם הפסיכולוגיה החיובית אני ממש מודה לך מקרב לב חשוב לי מאוד לדעת רציתי קצת לקרוא ולהיעזר בנושא גם לבד בין היתר. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוסף

רינת
    31/05/2018

הציעו לי לקחת שתי מטרות כאשר קורה לי שהמצב רוח יורד לי בנוסף למטרות של לימודים שנתנו לי יש לי בעיה שאין לי מצב רוח אפילו אין לי חשק לעשות הליכה. אשמח רק עם אתה מסכים עם תוכל לתת לי מטרה או שתי מטרות ברגע שהמצב רוח יורד לי איך אפשר לשפר מיידית שארגיש יותר טוב? זה ממש ממש חשוב לי בנוסף לרופאה שלי אני גם רוצה לעזור לעצמי לבד כפי שכתבתי פעם קודמת אשמח עם תסכים לתת לי לפחות מטרה אחת לשיפור מצב הרוח חוץ מלימודים והליכה. ממש תודה מאחלת לך סוף שבוע נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור מצב הרוח

טובי פלד
    05/06/2018

שלום רינת
    לשיפור מצב הרוח באופן מידי את יכולה לדמיין אירוע חיובי ומשח רו נוף יפה או להסתכל בתמונות יפות. מצב רוח תלוי בחומר המופרש במוח וקודם כל תטפל בזה במיוחד אם זה מצב קשה ומתמשך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו