מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצבו של אבא שלירינת09/06/2018
שבת שלום טובי.
אני גרה עם ההורים יש לי אומנם תמיכה גדולה מהמשפחה הוריי הבטיחו לי שכל החיים אני יגור בבית אחרי שהייתי שנים במסגרות וזה לא עשה לי טוב,לאבא שלי יש דימנציה ולצערי הוא במצב גרוע מאוד וחס וחלילה כל יום יכול לקרות הנורא מכל. אני מאוד קשורה לאבא שלי ומאז שאמרו לי שהוא במצב גרוע מאוד אני כל היום יושבת ובוכה חסרת מוטיבציה בדרך כלל אני בחורה שמחה אבל אחרי ששמעתי על המצב הגרוע של אבא שלי אני ממש פוחדת לאבד אותו חס וחלילה גם איבדתי השנה את אחיו ואחותו שבוע אחרי שבוע. כמו שכתבתי יש לי משפחה תומכת אין לי סל שיקום אחרי הרבה מאוד שנים שהייתי במסגרות וזה עשה לי רק יותר גרוע, הרופאה שלי הוסיפה לי לפני שבוע כדור לשיפור מצב הרוח אבל היא אמרה שזה יקח זמן אני רוצה בכל זאת להיות בשגרה ולתפקד אני רוצה להיות חזקה למרות הקושי הנוראי הזה אשמח להמלצה מה לעשות איך בכל זאת להישאר בשגרה ויותר עם מצב רוח למרות הכל. אני מודה לך מקרב לב מקווה שתוכל לענות לי מענה מהיר זה מאוד חשוב לי שתהיה לך שבת נפלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח מאוד איך בכל זאת אפשר להסיח את הדעת שקצת אני ארים את עצמי מהמצוקה לגבי אבא שלי
רינת09/06/2018אני ממש מודה לך על עצתך ותמיכתך,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עצובה בגלל אבא חולה
טובי פלד10/06/2018שלום רינת
כדאי שתצאי מהבית כמה שיותר, תשתדלי לא להישאר לבד ותפעילי את עצמך בתחומים שאת יודעת ואוהבת ותקבלי את הדברים הטובים שבחיים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רינת10/06/2018על התמיכה שיהיה לך שבוע נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)