סובלת מאמטופוביה והפרעת חרדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סובלת מאמטופוביה והפרעת חרדה
    ניב
    21/06/2018

שלום,
    מגיל צעיר אני חרדה באופן קיצוני מהקאות. מפחדת להקיא בעצמי ושיקיאו סביבי. נמנעת מכל מה שיכול לזרז או לגרום הקאה מלכתחילה ותמיד יש עלי כדורים נגד הדבר.
    אני בת 24, מסיימת שנה א' ללימודי סיעוד במטרה להיות מיילדת. החלטתי שלא לוותר על החלום שלי ולטפל באמטופוביה שלי. מאוקטובר שאני בטיפול פסיכולוגי ושנה הבאה אמורה להכנס כסטודנטית לסיעוד למחלקות שונוצ בבתי חולים.
    השאלה שלי אם יש עוד דבר חוץ מטיפול פסיכולוגי שיכול לתת לי כלים להתמודד עם החרדה הזו? למרות שהתקדמתי מאז שהתחלתי אותו אני עדיין מוצאת את עצמי סובלת מהתקפי חרדה כל פעם שיש חשש מבחינתי להקאה בסביבה שלי או חלילה-שלי.
    אני מבינה שהדבר לא רציונלי, שאין לי ממה לפחד ושיום אחד זה יפגוש אותי ואני אהיה חייבת להתמודד עם זה- בין אם במחלקות במסגרת הלימודים והמקצוע או בין אם במהלך החיים שלי או אצל הסביבה.
    האם היפנוזה יכול לעזור בנוסף לטיפול הפסיכולוגי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מהקאות

טובי פלד
    04/07/2018

שלום ניב
    אני לא פוסל שום שיטת טיפול .גם היפנוזה יכולה לעזור . אבל הסיכויים שתקיאי הם קטנים אם לא הקאת בעבר.
    טיפול פסיכולוגי יעיל צריך לעזור לך.
    בכל אופן אנ מאמין שאת תתגברי ותצליח לעסוק בעיסוק שלך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו