מה עושים כשהיכולת ירודה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה עושים כשהיכולת ירודה?
    בת לאמא
    25/06/2018

היי, אמא שלי מאובחנת במאניה דפרסיה. בשנים האחרונות חלה התדרדרות במצבה. היא אף פעם לא אוהבת להשאר בבית ומנסה לצאת כל הזמן החוצה, לפעמים מתחילה לשתות לבד מסביב או מאחורי הבית(גם בלילה) ועושה כל מיני דברים שברגיל היא לא עושה.
    היכולת שלה ירודה, אני מגיעה לפעמים לנקות לה את הבית. בסך הכל מתפקדת אבל נראה שהיא מאוד עמוסה נפשית. היחסים בינה לבין אבי לא טובים. הוא לא מבין אותה והיא לא מבינה אותו והם רבים וזה יוצר עומס יותר.
    אני לא יודעת מה לעשות על מנת שזה ישתפר, קשה לי עם זה מאוד גם כן.אני מאוד כועסת על שניהם אבל מבינה בסופו של דבר ששום דבר ממה שהם עושים הוא לא בכוונה ושהם בני אדם אבל עדיין קשה לי עם המצב הזה. בסך הכל היא מתפקדת, היו לה בעבר הרחוק ימים הרבה יותר גרועים, אנחנו הולכים כל 3 חודשים לפסיכיאטר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים כשהיכולת ירודה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא חולה במאניה דפרסיה

טובי פלד
    04/07/2018

שלום .
    יפה מאד שאת דואגת לאמא .אולם לקבל ייעוץ יותר רציני כדאי שתפני לפסיכולוג יחד עם אמך וביחד תמצאו דרכים להקל על האמא. לא לבד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו