בקשר למשבר רגשי בעקבות אובדנים בשנה האחרונה ואבא חולה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בקשר למשבר רגשי בעקבות אובדנים בשנה האחרונה ואבא חולה
    רינת
    26/06/2018

שלום טובי ובאמת מתנצלת על ריבוי השאלות בזמן האחרון אבל מאוד חשוב לי לכתוב לך. היום עברתי את שיא המשבר ממש התמוטטות בעקבות שלושה אובדנים קשים שעברתי בשנה האחרונה וחברה שאיבדתי לפני שלוש שנים בפתאומיות ממש ישבתי ובכיתי והתפרקתי ואני יודעת שלהתפרק זה טוב. עכשיו אני מרגישה יותר טוב טיפה אבל קשה לי לקבל עדין את האובדנים את עצם העובדה שלאבא שלי יש דמנציה קשה את אובדן החברה שבעקבות זה איבדתי חברים אני כל הזמן חושבת על העבר על התקופה שהייתי צעירה שאבא שלי היה בריא על החברים שהיום כבר נפטרו על דוד שלי ודודה שלי ז"ל שאיבדתי בהפרש של שבוע שכולם היו חיים שהייתי בחורה שמחה מלאת חברים והיום כלום קשה לי גם לקבל את הגיל שלי 51 אני בגיל המעבר דיברתי גם עם פסיכיאטר בטלפון הוא הוסיף לי תרופה דיברתי עם הרופאת משפחה והיא היפנתה אותי לרופאת נשים היא אמרה שבין היתר שבגלל גיל המעבר והיא אמרה לא ללכת לפסיכיאטר או טיפול נפשי אלא לרופאת נשים רציתי לשאול לגבי מה שעברתי למרות שאני מרגישה טיפה יותר טוב ואחרי שיא המשבר שעברתי למרות שדיברתי עם גיסי והוא הסביר לי שאין מה לעשות וצריך לקבל את זה ואני באמת מתחילה קצת לקבל את זה עם אתה יודע על איזה אתר או ספר שאני יכולה לקרוא על המצב שעברתי שאני כותבת לך שאוכל לקרוא ולהיעזר במצב הזה שהייתי בו היום כדי להקל על עצמי עד שאלך לרופאת נשים אשמח מאוד למענה אני ממש מודה לך ושוב באמת סליחה על ריבוי השאלות שיהיה לך המשך שבוע נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר נפשי ואובדנים

טובי פלד
    04/07/2018

שלום רינת
    אני מציע שתצטרפי לאיזה קבוצה או תתנדבי למשהו . תנסי לעשות דברים שאת אוהבת . אולי תתנתקי ותסעי לאיזה מקום יפה.
    תתחברי לאנשים קרובים אבל אל תדברי הרבה על הקשיים שלך . זה ירחיק אנשים ממך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו