איך מאבחנים רגש הדדי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך מאבחנים רגש הדדי?
    דנה
    13/07/2018

שלום
    בעולם הפסיכולוגיה כשמרגישים כלפי מישהו חיבה אהבה או הערצה גם הצד השני מרגיש כך או אמור להרגיש?
    אני בחורה צעירה ומרגישה כלפי מישהו חיבה ואני רואה אותו רק פעם בחודש ולפעמים פעם בחודשיים ורוב הזמן הוא בראש שלי ואני תוהה לפעמים האם הוא גם חושב עליי כמו שאני חושבת עליו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מאבחנים רגש הדדי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגש הדדי

טובי פלד
    13/07/2018

שלום דנה
    אם את לא מרגישה רגש הדדי מאדם שאת רואה בפעם בחודש,סביר להניח שהוא למרגיש בהדדיות.את יכול לגרום לו להרגיש משהוא אלייך אם תתקרבי אליו ותהיהי נחמדה אליו
    או תשלחי לו הודעה ברורה ש...
    אם לא תעשי דבר תחמיצי .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה שקיבלתי

דנה
    13/07/2018

הוא נחמד אליי ואני גם נחמדה אליו אני מסדרת איתו רק ענייני עבודה לרבע שעה בלבד הכוונה האם זה הגיוני שאני חושבת עליו והוא לא חושב עליי? אומרים את מי שאת מרגישה מפנים גם הוא מרגיש אותך (שפת הרגשות) האם נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו