מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הספק לא טוב מה עושים?אסף28/07/2018
היי ,
בן 35 רווק, ולאחרונה אני מסתכל על עצמי ורואה שוואלה לא הספקתי הרבה בהרבה תחומים.. יש דברים להודות שאני מעל הממוצע בהרבה אך לרוב אנו מסתכלים מה חסר או מה לא טוב
החל מזוגיות שלא היו לי הרבה מערכות יחסים, וגם אם היו אז די קצרות . לעיתים אני שומע מחברים שנה וחצי בקשר, אולי יותר אפילו ומרגיש שהרמה של האינטמיות אצלהם בקשר הייתה כל כך גבוהה ונבנתה לאורך השנים, שאצלי זה רק על פני השטח בלבד .
גם בנסיעות לחול אני פתאום חושב שיש כאלה שכבר תרו חצי עולם ואני כמעט תמיד תקוע פה , יכולים להיות הרבה סיבות והן באמת הגיוניות שלא רוצה לטוס עם חברים חופרים או כאלה שלא נוח איתם אבל בפועל אני בלי נסיון גם בזה
כמובן שיש דברים שעושים כי אוהבים ורצים אך גם בלי נסיון אתה רק צובר פער שיילך לכיוון לא רצוי.
אז מה עושים? אני לא מחפש למצוא בעיות כי אין ממש אני מחפש רק כמה עצות טובות או זווית למחשבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הספק נמוך
טובי פלד28/07/2018הי בעל ההספק הממוך.
כדאי לך לדעת מדוע ההספק שלך נמוך בזוגיות ובטיולים.להערכתי זה נובע מרמת רגש נמוכה ורמת מיניות נמוכה .אלה יכולים לנבוע מרמה הורמונלית נמוכה של הורמונים טסטוסטרון ואוקסיטוצין.אלה ההורמונים שיוצרים את המיניות התוקפנות ואת שיתוף הפעולה הידידותי.
כדאי לך לבדוק את עצמך ולהיות מציאותי. לשאוף למטרות שיש לך יכולת להגיע אליהם ולא תהיה מתוסכל וממורמר .
בקיצור הערכה נכונה של היכולות שלך. עדיף שתעשה זאת עם אדם מקצועי.
בהצלחה להספק טוב יותר ב שליש הבא של חייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)