משתף את הזולת ואת החברה בפרטים אישיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משתף את הזולת ואת החברה בפרטים אישיים
    יוגב
    08/08/2018

היי, אני בן 30 ואני מרגיש שאני משתף את הזולת ואת החברה בפרטים אישיים שלי למרות שלא ביקשו ממני. לעיתים, זה גורם לקרבה וחברות. הבעיה נמצאת בתחילת קשר זוגי בה אני משתף ושופך החוצה מידע רב עליי ללא הפסקה. כמובן, כל המידע הוא אמת ומרשים. לא ברור לי מה הסיבה שאדם חושף בתחילת קשר עם בת זוג זרה את כל הקלפים והמידע עליו? אשמח להבין התנהגות כזו? אני מנסה להימנע מכך אבל זה חזק ממני. תודה רבה . יום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת סטטוס גורמת להרבה מילים

טובי פלד
    10/08/2018

שלום יוגב
    להערכתי יש לך חרדת סטטוס שזה אומר שאתה לא בטוח במעמד שלך חרדה שאתה לא מודע אליה והיא גורמת לך לפעולות ודיבורים שמטרתן להעלות את הסטטוס שלך בעיני אחרים ובעיני עצמך
    מכיוון שכל מה שאתה אומר זו אמת זו אסטרטגיה לא רעה.
    יש אנשים שזה יפריע להם .
    תנסה להתייחס לזה בהומור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם יורשה לי להתערב

מלי
    12/08/2018

אני מבינה אותך, רק לאחר מעשה אתה מתחרט ומתחבט עם עצמך שיכולת להפסיק לדבר, ואתה מצטער ששיתפת בכל כך הרבה מידע מישהו שכמעט זר לך, זה נובע מחוסר שליטה אתה יכול לעבוד על זה וולהצליח.

תבדוק לגבי בעיית קשב וריכוז אולי תמצא תשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו