מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משתף את הזולת ואת החברה בפרטים אישייםיוגב08/08/2018
היי, אני בן 30 ואני מרגיש שאני משתף את הזולת ואת החברה בפרטים אישיים שלי למרות שלא ביקשו ממני. לעיתים, זה גורם לקרבה וחברות. הבעיה נמצאת בתחילת קשר זוגי בה אני משתף ושופך החוצה מידע רב עליי ללא הפסקה. כמובן, כל המידע הוא אמת ומרשים. לא ברור לי מה הסיבה שאדם חושף בתחילת קשר עם בת זוג זרה את כל הקלפים והמידע עליו? אשמח להבין התנהגות כזו? אני מנסה להימנע מכך אבל זה חזק ממני. תודה רבה . יום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדת סטטוס גורמת להרבה מילים
טובי פלד10/08/2018שלום יוגב
להערכתי יש לך חרדת סטטוס שזה אומר שאתה לא בטוח במעמד שלך חרדה שאתה לא מודע אליה והיא גורמת לך לפעולות ודיבורים שמטרתן להעלות את הסטטוס שלך בעיני אחרים ובעיני עצמך
מכיוון שכל מה שאתה אומר זו אמת זו אסטרטגיה לא רעה.
יש אנשים שזה יפריע להם .
תנסה להתייחס לזה בהומור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יורשה לי להתערב
מלי12/08/2018
אני מבינה אותך, רק לאחר מעשה אתה מתחרט ומתחבט עם עצמך שיכולת להפסיק לדבר, ואתה מצטער ששיתפת בכל כך הרבה מידע מישהו שכמעט זר לך, זה נובע מחוסר שליטה אתה יכול לעבוד על זה וולהצליח.
תבדוק לגבי בעיית קשב וריכוז אולי תמצא תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)