מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התקפי חרדה קשים שמקשים לנהל חיי יום יוםאמל14/08/2018
היי דר,
אני סובלת נורא מהמצב שאני נמצאת בו קשה לי לנהל חיי יום יום עם המצב הזה ובמיוחד שאני אמורה לטפל בשני ילדים קטנים מאוד קשה , אני סובלת מכמה בעיות יחד, מקוצר נשימה ומחום יתר ולעיתים מלווה בהזעה ובנוסף לזה עייפות נוראית וישנוניות כל הזמן גם אם יושנת מספיק בלילה. גם וחולשה בשרירים ומרגישה את דפיקות הלב חזקות ומואצות זה מאוד מציק לי ומעייף אותי . עשיתי את כל הבדיקות וכולן תקינות . עדיין לא פגשתי פסיכולוג אך דיברתי עם אחות וטענה שאלה הם סימני חרדה קשים ושאני צריכה טיפול דחוף . מה דעתך ? ומה הטיפול ? אני מרגישה שמשהו חונק אותי ועומדת להתעלף ולא מרגישה שאני חיה בכלל. אני צריכה פתרון דחוף . עזרה בבקשה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התקפי חרדה קשים
טובי פלד14/08/2018שלום אמל
יש לך התקפי חרדה קשים ואת סובלת מאד אולם כדאי ואפשר לטפל במהירות תגיעי לשיחת ייעוץ ראשונית עם פסיכולוג או פסיכיאטר או עם רופא משפחה . תרגיעי את עצמך בינתיים כמה שאת יכולה עם תרגילי נשימות . לא מתים מהתקפי חרדה רק סובלים וזה ניתן לשינוי ואפילו מהיר עם תרופות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה להתקפי חרדה
אמל14/08/2018תודה רבה על תשובתך ברצוני לשאול האם התקפי חרדה יכולים להופיע גם בלי שום קשר למצב שאני נמצאת בו, כי זה מופיע בהתפקים סלי קשר למצבי באותו רגע גם אם אין שום דבר שמטריד אותי באותו זמן? ועד כדי כך שאני מרגישה שאני עומדת להתעלף ?
שאלה נוספת , האם יש תרופות שלא ממכרות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)