התקפי חרדה קשים שמקשים לנהל חיי יום יום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה קשים שמקשים לנהל חיי יום יום
    אמל
    14/08/2018

היי דר,
    אני סובלת נורא מהמצב שאני נמצאת בו קשה לי לנהל חיי יום יום עם המצב הזה ובמיוחד שאני אמורה לטפל בשני ילדים קטנים מאוד קשה , אני סובלת מכמה בעיות יחד, מקוצר נשימה ומחום יתר ולעיתים מלווה בהזעה ובנוסף לזה עייפות נוראית וישנוניות כל הזמן גם אם יושנת מספיק בלילה. גם וחולשה בשרירים ומרגישה את דפיקות הלב חזקות ומואצות זה מאוד מציק לי ומעייף אותי . עשיתי את כל הבדיקות וכולן תקינות . עדיין לא פגשתי פסיכולוג אך דיברתי עם אחות וטענה שאלה הם סימני חרדה קשים ושאני צריכה טיפול דחוף . מה דעתך ? ומה הטיפול ? אני מרגישה שמשהו חונק אותי ועומדת להתעלף ולא מרגישה שאני חיה בכלל. אני צריכה פתרון דחוף . עזרה בבקשה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה קשים

טובי פלד
    14/08/2018

שלום אמל
    יש לך התקפי חרדה קשים ואת סובלת מאד אולם כדאי ואפשר לטפל במהירות תגיעי לשיחת ייעוץ ראשונית עם פסיכולוג או פסיכיאטר או עם רופא משפחה . תרגיעי את עצמך בינתיים כמה שאת יכולה עם תרגילי נשימות . לא מתים מהתקפי חרדה רק סובלים וזה ניתן לשינוי ואפילו מהיר עם תרופות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה להתקפי חרדה

אמל
    14/08/2018

תודה רבה על תשובתך ברצוני לשאול האם התקפי חרדה יכולים להופיע גם בלי שום קשר למצב שאני נמצאת בו, כי זה מופיע בהתפקים סלי קשר למצבי באותו רגע גם אם אין שום דבר שמטריד אותי באותו זמן? ועד כדי כך שאני מרגישה שאני עומדת להתעלף ?
    שאלה נוספת , האם יש תרופות שלא ממכרות ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו