אשמח לעזרה ועצה דחופה אני ממש אודה לכם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה ועצה דחופה אני ממש אודה לכם
    אנונימית
    18/08/2018

אני הייתי המון שנים במסגרות נפשיות אבל עברתי טראומות לא פשוטות במסגרות האלה הייתי בדיורים מוגנים הייתי בטיפולים אבל עברתי כאלה טראומות שאני ממש מפחדת לחזור לאותו דבר. אני בת 49 ללא חברים ללא מסגרת אבא שלי חולה מאוד אני גרה עם ההורים אין לי תמיכה מהמשפחה אימא שלי במצב נפשי לא קל בגלל אבא שלי האחים שלי נשואים גם לא יכולים לעזור לי אולי לא רוצים מצד אחד אח שלי אומר לי את לא הולכת בחיים יותר למסגרות האלה גם כל משפחתי ותשארי בבית כל החיים מצד שני אין לי תמיכה חברים בכלל לא הורידו לי את הסל שיקום פניתי לרופא משפחה הוא רצה לשלוח אותי לטיפול פסיכיאטרי ופסיכולוגי במסגרות אבל אני ממש בטראומה ופוחדת ממה שעברתי הרבה שנים ובכיתי שאני ממש לא רוצה מתוך פחד גדול אין לי כסף עלי כי ההורים שלי מחזיקים לי את הכסף רציתי להחליף רופא אבל ההורים שלי ממש מתעקשים שאשאר אצל אותו רופא מתעקשים שלא אקבל עזרה בשום מקום יותר גם אבא שלי שהוא חולה מאוד אין לי מייל אין לי פייסבוק מצד אחד אני מאוד רוצה לדבר עם מישהו אבל ההורים שלי לא יתנו לי כסף לפסיכולוג פרטי או אפילו פסיכיאטר פרטי וגם הרופא אמר לי אני לא יכול לעזור לך רק נתן לי לוריוון וזהו אפילו תרופות לא רוצים לתת לי אני מרגישה שפשוט אני יושבת עם עצמי כל בוקר בלי מסגרת בלי חברים בלי תמיכה בלי כלום בוכה עצבנית גם שאני חושבת על המסגרת אני עצבנית פשוט אין לי אפילו מישהו אחד לדבר איתו גם התקשרתי לע"רן ולא עזרו לי בכלום למשרד הרווחה אני לא רוצה לפנות מתוך פחד גדול ועם אפנה אני גם מפחדת יש לי חרדות מהם שעוד פעם יחליטו להחזיר אותי לסיוט הזה למסגרת אז אני לא הולכת ומשפחתי לא נותנת לי אני קמה כל בוקר בדיכאון חרדות דפיקות לב עם חנק בגרון וממש לבד בעולם אין לי עם מי לדבר בכלל שוב אני לא רוצה וכל כך מפחדת לעבור את הסיוט שעברתי במסגרות האלה אז אני נאלצת לשבת ולסבול בבית אין לי ברירה וגם עם בסופו של דבר אפנה למסגרות האלה אצטער על זה שוב אין לי מייל אין לי פייסבוק אין לי כסף אין לי תמיכה מהמשפחה אימא שלי במצב שלא יכולה לעזור לי והאחים שלי אמרו לי שאני צריכה לקחת את עצמי בידיים ולהתמודד לבד ואני לא ילדה קטנה אבל קשה לי אשמח מאוד לעצה ועזרה דחופה מה עושים במצב כזה קשה אני ממש מודה לך ואשמח עם תוכל לכתוב לי כמה שיותר מהר זה מאוד חשוב לי שבת נפלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנונימית

טובי פלד
    18/08/2018

שלום
    זו שאלה שכדרי להפנות לפסיכיאטר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי מצפה שתיתן לי כבוד על שאלתי

אנונימית
    24/08/2018

ולא ישר להגיד פני לפסיכיאטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם הסברתי לך שעברתי טראומות בטיפולים

אנונימית
    24/08/2018

במקום עוד פעם לתת לי תשובה קצרה פני לפסיכיאטר שזה לא תשובה של כבוד היית צריך לתת קצת גישה נכונה לנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובמקום שתמחוק את מה שכתבתי

אנונימית
    24/08/2018

הייתי מצפה ממך להתייחס למה שכתבתי קצת יותר יחס שוב של כבוד להגיד ולבוא לבן אדם פני לפסיכיאטר זה לא תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניה לפסיכיאטר

טובי פלד
    25/08/2018

שלום רב
    תרופות, לעיתים קרובות הן הדרך הקלה והמהירה לפתרון בעיות.
    ל להציע תרופות זו חוסר אחריות. .לאחר הפניה לפסיכיאטר אפשר וצריך להמשיך בשיטות טיפול אחרות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוחדת

טובי פלד
    25/08/2018

שלום
    את פוחדת מכל טיפול שהציעו לך ומציעים לך. כנראה מאד רגישה ומאד חרדה.
    לדעתי כדאי מאד שתפני לרווחה .רק להם יש מיגוון אפשרויות לעזרה.
    תזכרי שפסיכולוגיה זה לא מקצוע מדויק .יש 1000 שיטות טיפול ,תחשבי עם עם איש מקצוע מה יכולה להיות השיטה הטובה ביותר בשבילך ותתחילי . תראי שבהמשך תרגישי יותר טוב.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו