מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם עברתי התעללות נפשית כל חיי?אנונימי23/08/2018
ממש קשה לי לרשום את זה אבל אני מרגיש שאני חייב , אני מרגיש פגוע מאמא שלי כל החיים , פשוט כאילו היא הכאיבה לי נפשית בכוונה וכל החיים מאז שאני ילד , אני בן 23 , יש לי אח תאום , שהוא מקבל את כל האהבה , מתייחסים אליי לא כראוי , כרגע אני כותב לכם ממקום של שלווה עמוקה כי השלמתי עם הדבר הזה ואני יודע שלא אוכל לשנות שום דבר בקשר לייחס שלהם אליי. הגעתי לריאליזציה הזאת אחרי השנתיים של חיפושים בתוך עצמי .... כל העבר שלי מתייחס לדרך שהתייחסו אליי אנשים בעבר.
אני חושב שאני יודע ואני מרגיש שאני צריך עזרה באיך לבנות לעצמי תדמית חדשה
זהו .. אין לי יותר מידיי מה לשאול.. אני רק רוצה שמישהו יפנה אותי לבן אדם שיעזור לי בנושא , אני מרגיש במצוקה בחיים שלי .
אבל אני רוצה לשנות את הכל. אני פשוט צריך מישהו שיעזור לי עם התהליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התעללולת נפשית
טובי פלד23/08/2018אתה מתעלל בעצמך עכשיו .רגשות לא משקפים מציאות . זה שאתה מרגיש שהתעללו בך לא אומר בכלל שזה קרה במציאות.
אתה מספר לך סיפור בגלל מצוקה שאתה מרגיש . והמוח המסביר החושב במילים משכנע אותך שקרה לה משהוא קשה בלי שום הוכחה . אתה סובל מבלבול רגשי חמור המורכב מרגשות של חרדה ו, כעס ועצב.
אני מציע לך להגיע לפסיכיאטר ולפסיכולוג כדי לקבל טיפול טוב שבעזרתו תרגיש טוב יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)