מפרשת הכל כהטרדה מינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מפרשת הכל כהטרדה מינית
    אמיר
    04/09/2018

חברה שלי מפרשת כל התנהגות סביבה כהטרדה מינית, ככל הידוע לי היא לא עברה תקיפה בעברה אלא זו תופעת לוואי של מה שקורה עכשיו בעולם. הרבה פעמים אני איתה ואז היא פונה אלי בתדהמה על מה שעכשיו קרה לה (כלום ושום דבר, אבל לך תתווכח אם מה שהיא מרגישה) מה עושים איתה? חוץ מהעוול שהיא עושה לאחרים היא ממש מזיקה לעצמה והופכת פרנואידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפרשת הכל כהטרדה מינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפרשת כל דבר כהטרדה מינית

טובי פלד
    04/09/2018

שלום אמיר
    זה טרנד מאד חזק לפרש דברים כהטרדה מינית וזה יכול להתפתח גם לאובססיה.
    זה נובע מתחושת קורבנות כללית שקל מאד לעורר אותה אצל רגישות. בטבע האנושי לתוקפנות הגברים יש תפקיד חשוב בעוררות ובקיום יחסי מין ,לגברים ונשים .זו השםעת ההורמון הטסטוסטרון הנמצא בכמות יותר גדולה אצל גברים.רוב הנשים
    נמשכות לגבר חזק יותר מאשר לגבר חלש וחוזק נמדד בין היתר במיוחד בגיל צעיר בהתנהגות דומיננטית , יוזמת והחלטית ,אצל נשים רגישות וחרדות זה יכול להתפרש כהטרדה .

צריך כוחות מאד גדולים כדי לשכנע אותה שיוזמה ופניה ישירה או בדיחות מיניות אינן מכוונות להטרדה אלה הן אמצעי חיזור שמקורן מולד ותרבותי כאחד. ללא יוזמה וחיזור והחלטיות לא היינו מקיימים יחסי מין עם המין השני.
    אתה עצמך נמצא בסכנה שתואשם על ידה בהטרדה ואף יותר מזה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו