מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סובל מדיכאון חמור ובדידותק11/09/2018
שלום
אני בן 53. נשוי עם שני ילדים. ומזה 11 שנים אני סובל מדיכאון. זה התחיל בטראומה רומנטית נוראית והמשיך בהתקף חרדה ומאז אני חי חיי ריקנות. אני עובד ומתפקד אבל מבפנים אני כבוי. שם תחביב לא מענין אותי. הכי קשה זה בסופי שבוע. אישתי לוחצת לצאת ולטייל ולי אין שום חשק. ניסיתי כדורי צ׳יפרלקס ולוסטרל וחטפתי תופעות הלואי נוראיות. אז הפסקתי. הפסיכיאטר שלח אותי לקלמנרבין!. אני לא זוכר מתי צחקתי צחוק משוחרר. אני חושב שהמצב הנפשי משודר ממני לסביבה וכל החברים מתרחקים ממני. מה עושים לעזאזל.נשארנו כמעט בלי חברים . היומיום מונוטוני. הכל מגעיל. אני מנסה להתעודד.לחשוב חיובי אבל לא ממש הולך לי
לפעמים מתחשק לי לעזוב הכל... יש מצב שיש פתרון לזה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דיכאון חמור ובדידות
טובי פלד11/09/2018שלום ק
יש עוד טכניקות שאת לא מזכיר
יש גרוי חשמלי. יש נוירו פידבק
"האפשרויות הקיימות לטיפול בדיכאון באמצעות טכנולוגיות של גרייה מוחית לא פולשנית הן נוירופידבק, גרייה ברזולוציה גבוהה וגרייה מגנטית עמוקה. טיפולים אלה מאופיינים בכך שהם לא מוגדרים כפולשניים, פרופיל תופעות הלוואי הוא מינורי, ובדרך כלל אין תופעות לוואי כלליות כגון השמנה או פגיעה בתפקוד המיני. "
האם אתה בטיפול פסיכולוגי ?
צריך לפעמים אומץ לנסות שיטות אחרות ?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההיענות
ק11/09/2018הייתי בטיפול פסיכולוגי של 10 מפגשים אבל לא התחברתי לפסיכולוג ולכן הפסקתי . הטיפול הפסיכיאטרי שעברתי היה במסגרת קופת החולים. הפסיכיאטר הנכבד שטיפל בי אמר שאין לו מה לעשות איתי שלח אותי לקחת קלמנרבין כשהייתי בשיא הדיכאון ומצבי המפשי היה קשה. וזה אחרי שהכדורים שהוא נתן לי לא התאימו. האמת שלא ידעתי על הטיפולים שאתה מציין. למי פונים? האם יש את זה בנסגרת הקופה או שעליי לבצע אותם באופן פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דיכאון
טובי פלד11/09/2018לדעתי יש במסגרת קופת חולים .
תנסה כל הצעה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)