מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השלכות של דימוי עצמי נמוךלילך11/09/2018
היי, אני בת 31 מוכשרת ומצליחה ואני עשיתי חושבים במהלך חג ראש השנה.
הגעתי למסקנה שרוב החברות שלי הן חסרות ביטחון, או דימוי עצמי נמוך.
אני זו שמסייעת ומחזקת אותן ואין לי כמעט חברות נורמליות. אמנם, יש מעט נורמליות , אבל העיקר הן חברות כמו שציינתי מעלה. אציין, כי מטבעי אני מאושרת שאני שולטת ונחשבת טובה מאשר שאר החברות הנחותות והרגשה זו נפלאה.
אשמח לדעת אם זה מעיד על עצמי משהו? מדוע אני מתחברת דווקא לחברות כאלו?
אילו השלכות יכולות להיות למצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
"דימוי עצמי " נמוךו
טובי פלד13/09/2018שלום לילך
ערך עצמי זה מה שאדם מעריך את עצמו ודימוי עצמי זה מה שאדם חושב שאחרים חושבים עליו.הערך העצמי שלך הוא גבוה וגם הדימוי העצמי .זה שאת עוזרת לחברות שלך נותן לך ערך עצמי גהוה והרגשה טובה . אין רע בזה להיפך זה טוב. ואת מתחברת לחברות כאלה כי זה נותן לך הרגשה נפלאה ,את גם עוזרת להן וגם מרגישה שולטת. הסטטוס שלך גבוה . זה עלול קצת להפריע לך להיות מאושרת בזוגיות ולהיות מרוצה מבן הזוג שלך. אבל עם חברות ובעבודה זה ייתן לך להרגיש טוב.
אם היית נולדת גבר היה לך יותר קל עם זה. את המשפט האחרון קחי בהומור.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)