מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא שייכת- אין לי חברותמור25/09/2018
אף אחד לא רוצה בחברתי....
לכולם יש חברים טובים ורק לי אין...
יש חברות שהכרתי במהלך השנים אבל תמיד זה ״להתחנן״ ...
תמיד הן עסוקות, תמיד הן ממש מתגעגעות אלי וכל כמה חודשים שולחות לי הודעות לשאול לשלומי, להגיד שאיזה באסה שלא נפגשנו מלא זמן וממש רוצות אבל אין זמן
ואז אני רואה תמונות שלהן מבלות עם החבר /עם חברות אחרות....אני מעולם לא מוזמנת להצטרף,
למה ? אני לא מבינה למה? הן עושות לי את זה?
ולא תגיד אחת... כולן! כל אחת הכרתי במקום אחר, כל אחת שונה לחלוטין מהשניה אבל כולן מתייחסות אלי ככה...
אני מנסה להיות הכי נחמדה וחברותית... ובאמת שאין סיבה לא להתחבר איתי... אז למה הן פוגעות בי ככה?
אם הן לא רוצות להיות חברות שלי אז שלא יהיו..
נסיתי לשוחח איתן.. עם כל אחת מהן בשלב מסוים בחיי וכולן לא מסכימות איתי... הן מתות עלי , פשוט לא תמיד יש זמן להפגש- הן אומרות...
התדירות שיוצא לי להראות אותן זה במקרה הטוב פעם בשנה...
זה חברות???
אני אבודת עצות... שוחחתי עם אנשי מקצוע וגם אנשים
וכולם אומרים- אם לא תקבלי את זה תשארי לבד
אני מרגישה לבד... אני אומללה .. אני פגועה מאוד...
אני מרגישה שכולם שייכים לקבוצה ורק אני לא שייכת לאף אחד, אף אחד לא באמת אכפת לו ממני..
מה העצה שאתה יכול לתת לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין לי חברות
טובי פלד25/09/2018שלום מור
להערכתי יש לך חרדה סמויה שאת לא מודעת אליה והיא מזינה את הקשרים הרופפים שאת יוצרת.גם אין הרבה טעם לשוחח על כך עם החברות שלך ,זה עלול להרחיק אותם.
כדאי שתבררי באופן יסודי את הסיבות להרגשות שלך וכיצד לשנות את אופי החברויות שלך.זה אפשרי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)