בחורים ממשיכים הלאה מהר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בחורים ממשיכים הלאה מהר
    שירן
    25/09/2018

האחרון שהכרתי, סיים את ההיכרות לאחר שלושה שבועות יחסית אינטנסיבים, היה לנו כמיה מידית, בסוף הדייט הראשון הוא ביקש ממני לא לצאת עם אף אחד אחר וביקש שאמחוק את האפליקציות היכרות, ושאל אותי אם ארצה להמשיך לצאת איתו נפגשנו הרבה ושוחחנו הרבה, בדיייט השני הוא שאל אותי איך אני מדמיינת את החתונה שלי, כשציינתי איך הוא פלט- ״יש לי חבר שיש לו... אפשר לסדר את זה..״ וסיפר לי שהחברים שלו ישר שאלו אותו אם יש לו מישהי כי כל פעם שהייתי שולחת הודעה הוא היה מחייך (היו אומרים לו מה זכית בלוטו?)

בגלל שהוא התגורר רחוק ממני, לאחר 3 שבועות הסכמתי להגיע לסופש
    לפני זה ציינתי שאני בחורה שגרה בעיר ופחות מתחברת לטבע,
    השתדלתי לכבד את רצוניו וכן טיילתי איתו, וגם במרבית הטיולים נהנתי- אבל כן עלו שיחות על מגורים ורצון שלו שארצה חיים במושב- ציינתי שלא חושבת שארצה... שעל זה הוא יצטרך להתפשר כנראה עבורי,

מאוד נהנו, שכבנו מספר פעמים (אציין שהיו לו הרבה ביקורת כלפי, שהרבה דברים לא עשיתי לטעמו, לא ידעתי איך להגיב לזה אז שתקתי)

הכנו ארוחת ערב ביחד והוא אפילו התעקש להחזיר אותי למרכז- במהלך הנסיעה חבר שלו התקשר והוא אמר לו שהוא איתי, החבר דיבר כיאלו הוא שמע עלי, וגם אמא שלו התקשרה ומסתבר שהוא סיפר לה עלי - הוא הראה שהוא ממש רוצה (או לפחות חשבתי)
    יום למחרת הוא שלח לי הודעה בוקר טוב ושאני כבר חסרה לו.

ומספר ימים אחרי הוא סיים את הקשר בטענה שהוא מחפש בחורה שאוהבת טבע ורוצה לגור בצפון כמוהו ושהוא לא רוצה להתפשר על אורח חיים ושהכרנו רק שלושה שבועות אז לא נורא..
    בשיחה הוא היה נטול רגש כלפי, רק השתדל לצאת בסדר ולסיים את זה בטוב.

חשבתי שאולי אתן לזה זמן והוא יבין שהוא כן רוצה, עבר חודש ושלחתי לו הודעה, שאלתי אותו אם הוא יוצא עם מישהי והוא ענה שהוא יצא לכמה דייטים עם בחורה אבל לא יודע לאן זה יוביל, ושאל אותי אם אני יוצאת
    עניתי לו שלא, שחשבתי שאולי יש סיכוי בנינו ולא רציתי להכיר אחרים
    הוא ענה לי- זה בראש שלך.

אם הוא בכלל פיתח אלי רגשות? איך כל כך מהר הוא יכל להתנתק ולהמשיך הלאה? פעם אמרו לי שגברים לא מפתחים רגשית כל כך מהר ולכן יכולים לנתק ולקפוץ לדבר הבא...

אני מרגישה שעבדו עלי... למה הרגשתי שזה אמיתי ,
    כשזה לא היה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחורים ממשיכים הלאה מהר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה היה אמיתי?

טובי פלד
    25/09/2018

שלום שירן
    זה היה אמיתי .גם הביקורת שלו על על הסקס השמרני שלך היה אמיתי.זה הבן האדם .אומר את מה שהוא רוצה ומצפה שתסתגלי אליו. במקום מגורים מועדף ובתהנהגות מינית.
    טוב שתדעי זאת מוקדם ולא מאוחר. הוא לא מוכן להסתגל אלייך.
    הציפיות שלך היו מוקדמים מדי וגבוהים מדי לא עשית הערכה מדויקת האם אתם מתאימים והאם את מוכנה להסתגל אליו.
    את לא אשמה וגם לא הוא .
    אולי כדאי שתמצאי גבר יותר מסתגל .יהיה לך יותר טוב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו