איך עלי להתנהג מול אמירה של הילד שלי שהוא לא אוהב את אמא ורוצה להיות רק עם אבא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך עלי להתנהג מול אמירה של הילד שלי שהוא לא אוהב את אמא ורוצה להיות רק עם אבא
    אביבה
    28/09/2018

אני גרושה עם שני ילדים קטנים בני שנה ועשר ושלוש וארבעה חודשים עם רקע של אלימות במשפחה (יש לציין שאין אלימות פיזית אלא אלימות מילולית ופסיכולוגית בעיקר), הגירושין עדיין טריים ויש המון מתח בינינו ולעתים הילדים אף נחשפים למתח זה.
    למרות זאת נראה שהילדים נהנים מאוד בחברת האב, ומביעים רצון אז להיות איתו יותר, זה הגיע למצב שבפעם האחרונה כשהוא החזיר את הילדים אלי הילד הגדול אמר לי שהוא לא אוהב את אמא, ושהוא רוצה להיות רק עם אבא, והקטן בכה בכי היסטרי כשהאב עזב ועלינו הביתה, הבכי של שניהם נמשך בערך שעה כשאני מנסה להרגיע את שניהם, הגדול חוזר על הרצון שלו להיות עם אבא, והקטן בוכה וקורא לאבא, בסופו של דבר נשברתי ובכיתי לידם.
    נראה לי שאני עושה משהו לא נכון, או שהאב מסית את הילדים נגדי.
    כמובן שהאב מתנגד לחתום על טיפול פסיכולוגי, והוא מתייעץ עם פסיכולוג ילדים על בסיס קבוע.
    מה עלי לעשות?
    איך עלי להתנהג?
    האם יש צורך בבדיקות יותר מקיפות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדים רוצים את אבא

טובי פלד
    29/09/2018

שלום אביבה
    הבנים מזדהים עם האב ולכן מרגישים יותר קרוב. תני להם לגיטימציה להרגיש אהבה אל האבא .יכול להיות שהוא מסית יכול להיות שלא . אם הוא מתייעץ עם פסיכולוג לא סביר שהוא מתייעץ.
    תבדקי קצת את עצמך מה גורם להם לרצות את אבא יותר.
    הכי טוב שתתייעצי עם פסיכולוג בעצמך .
    וכך תשמרי על קשר טוב יותר עם הילדים.
    וגם תמנעי מהם נזק בעתיד.
    בהצלחה למענך והילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו