מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך עלי להתנהג מול אמירה של הילד שלי שהוא לא אוהב את אמא ורוצה להיות רק עם אבאאביבה28/09/2018
אני גרושה עם שני ילדים קטנים בני שנה ועשר ושלוש וארבעה חודשים עם רקע של אלימות במשפחה (יש לציין שאין אלימות פיזית אלא אלימות מילולית ופסיכולוגית בעיקר), הגירושין עדיין טריים ויש המון מתח בינינו ולעתים הילדים אף נחשפים למתח זה.
למרות זאת נראה שהילדים נהנים מאוד בחברת האב, ומביעים רצון אז להיות איתו יותר, זה הגיע למצב שבפעם האחרונה כשהוא החזיר את הילדים אלי הילד הגדול אמר לי שהוא לא אוהב את אמא, ושהוא רוצה להיות רק עם אבא, והקטן בכה בכי היסטרי כשהאב עזב ועלינו הביתה, הבכי של שניהם נמשך בערך שעה כשאני מנסה להרגיע את שניהם, הגדול חוזר על הרצון שלו להיות עם אבא, והקטן בוכה וקורא לאבא, בסופו של דבר נשברתי ובכיתי לידם.
נראה לי שאני עושה משהו לא נכון, או שהאב מסית את הילדים נגדי.
כמובן שהאב מתנגד לחתום על טיפול פסיכולוגי, והוא מתייעץ עם פסיכולוג ילדים על בסיס קבוע.
מה עלי לעשות?
איך עלי להתנהג?
האם יש צורך בבדיקות יותר מקיפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ילדים רוצים את אבא
טובי פלד29/09/2018שלום אביבה
הבנים מזדהים עם האב ולכן מרגישים יותר קרוב. תני להם לגיטימציה להרגיש אהבה אל האבא .יכול להיות שהוא מסית יכול להיות שלא . אם הוא מתייעץ עם פסיכולוג לא סביר שהוא מתייעץ.
תבדקי קצת את עצמך מה גורם להם לרצות את אבא יותר.
הכי טוב שתתייעצי עם פסיכולוג בעצמך .
וכך תשמרי על קשר טוב יותר עם הילדים.
וגם תמנעי מהם נזק בעתיד.
בהצלחה למענך והילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)