אימא מתעללת מה עושים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אימא מתעללת מה עושים?
    לינדה
    14/10/2018

שלום רב
    אני בת 36 גרושה ללא ילדים מתגוררת עם הורים קשישים ואימי מאוד מתעללת בי....
    התחתנתי והתגרשתי בגיל צעיר סביבות גיל 23 .למדתי קרימינולוגיה נשאר לי מבחן אחד לעשות כדי לקבל תואר
    לצערי אימי מונעת ממני לעבוד היא לא מסכימה שאעבוד משמרות ולא בעבודות כמו ניקיון יש לה המון תנאים בקיצור
    לצערי אין לי חברים או חברות והאחיות הקשישות שלה גם תומכות בה ולא מצדדות בי.....מה אני יכולה לעשות?? מאוד קשה לי ההתעללות
    לציין שבזמן אחרון אני חושבת לקחת חיי כי ממש אין פתרון ונמאס לי אין אף גורם שממש מסייע לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימא מתעללת מה עושים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מתעללת

טובי פלד
    15/10/2018

שלום לינדה
    אמא שלך גם תומכת בך .ויש לה דעות משלה לגבי מה את צריכה לעשות.תתחילי לעבוד בקרימניולגיה גם אם התואר לא שלם . תראי מסירות וידע ויקבלו אותך.
    ותנסי להיות עצמאית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא נכון....

לינדה
    16/10/2018

היא לא מסכימה שאעבוד כי היא מאוד חשדנית אם חלילה מאחרת קצת בעבודה ישר חושדת ולרוב יש לה סתם טענות שאני מחפשת להסתובב בחוץ ולא להיות בבית (היא חשדנית מאוד עוד לפני שסיימתי תואר באופן רגיל) ואף אחד במשפחה לא מצדד ולא תומך בי כלל לא אבא לא אמא לא אח( גם הית ה לי הרגשה מראש שלא תבין אותי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו