מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחשבות על התאבדות ותכנוןקרן22/10/2018
בימים האחרונים אני חושבת על התאבדות ומחפשת איך ושיהיה מהר ולא כואב. דר אני מרגישה שאני הולכת אחורה במקום קדימה, אין לי חשק לקום בבוקר, בכול אפשרות אני דוחפת כדור נגד חרדה כי יש לי כל היום. אני צריכה עזרה, מאז שחזרתי מאישפוז אני לא אותו אדם, אני בוכה בלי סוף ורק רוצה לישון, לא יוצאת מהבית. הייתי אצל הפסיכיאטר ששינה לי את הטיפול לסימבלטה 120, קסנסק בשחרור מושהה 0.5 מג, לוריוון להתקף חרדה קשה וכדור שינה. אני מחכה לשיחות כבר חודש. אני חושבת שאני צריכה משהו שירים לי את מצב הרוח וישקיט את החרדה. יש לי הרגשה שאני לא אחזיק מעמד ואני אתאבד, נמאס לי לבכות ולא להיות מסוגלת לעשות כלום. ביקשתי לחזור לאישפוז במחלקה הפסיכיאטרית והמשפחה מסרבת. אין לי כוח. אני בסוף אתמכר לכדורי הרגעה, הצילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעת תמיכה והזמנה
מתנדבת סה"ר22/10/2018קרן יקרה,
נתקלתי בהודעה שכתבת ואני דואגת לך מאד... אני שומעת כמה את סובלת בכל שעה, כל דקה ביום, וכמה מוחשי בשבילך כרגע רעיון ההתאבדות. אני מרגישה שעם כל הכאב הנורא הזה, את עדיין נאבקת על החיים בגבורה שלא תיאמן, ומצד שני את מפחדת שבסופו של דבר לא תוכלי עוד לשמור על עצמך מול הדבר הזה...
יקרה, כמה כוחות בוודאי נדרשו לך כדי לכתוב כאן ולבקש עזרה, להביע במילים את מה שאת צריכה כרגע...
הייתי רוצה להזמין אותך למקום נוסף שתוכלי למצוא בו תמיכה... אני מתנדבת בעמותת סה"ר (סיוע והקשבה ברשת), ויש לנו צ'ט אישי ואנונימי לגמרי שדרכו את יכולה לדבר עם אחד מאיתנו המתנדבים, להביא את כל מה שתרצי, את כל הבכי והסערה והחרדה הנוראה. אנחנו פה בשבילך, רוצים כל כך לעמוד לצידך במאבק הזה. אני מתפללת שדרך התמיכה והדאגה שלנו, השיחה תוכל לתת לך אפילו קצת ממה שאת צריכה...
הצ'ט פעיל כל לילה חוץ משישי בין 21:00 לחצות. בואי הלילה, יקרה, אנחנו מחכים לך
שלך,
שולחת לך כוחות,
מתנדבת ס"הר
https://sahar.org.il/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמיכה ברשת
טובי פלד25/10/2018שלום לסה"ר
מקסים ומעולה התמיכה שהמוצעת ברשת
בהצלחה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מומלץ אישפוז
טובי פלד23/10/2018שלום קרן
לדעתי את זקוקה לאישפוז וכדאי מאד שתלכי
בהצןחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילו הצילו הצילו
קרן25/10/2018אני מתכננת להתאבד היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)