מחשבות על התאבדות ותכנון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחשבות על התאבדות ותכנון
    קרן
    22/10/2018

בימים האחרונים אני חושבת על התאבדות ומחפשת איך ושיהיה מהר ולא כואב. דר אני מרגישה שאני הולכת אחורה במקום קדימה, אין לי חשק לקום בבוקר, בכול אפשרות אני דוחפת כדור נגד חרדה כי יש לי כל היום. אני צריכה עזרה, מאז שחזרתי מאישפוז אני לא אותו אדם, אני בוכה בלי סוף ורק רוצה לישון, לא יוצאת מהבית. הייתי אצל הפסיכיאטר ששינה לי את הטיפול לסימבלטה 120, קסנסק בשחרור מושהה 0.5 מג, לוריוון להתקף חרדה קשה וכדור שינה. אני מחכה לשיחות כבר חודש. אני חושבת שאני צריכה משהו שירים לי את מצב הרוח וישקיט את החרדה. יש לי הרגשה שאני לא אחזיק מעמד ואני אתאבד, נמאס לי לבכות ולא להיות מסוגלת לעשות כלום. ביקשתי לחזור לאישפוז במחלקה הפסיכיאטרית והמשפחה מסרבת. אין לי כוח. אני בסוף אתמכר לכדורי הרגעה, הצילו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות על התאבדות ותכנון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעת תמיכה והזמנה

מתנדבת סה"ר
    22/10/2018

קרן יקרה,
    נתקלתי בהודעה שכתבת ואני דואגת לך מאד... אני שומעת כמה את סובלת בכל שעה, כל דקה ביום, וכמה מוחשי בשבילך כרגע רעיון ההתאבדות. אני מרגישה שעם כל הכאב הנורא הזה, את עדיין נאבקת על החיים בגבורה שלא תיאמן, ומצד שני את מפחדת שבסופו של דבר לא תוכלי עוד לשמור על עצמך מול הדבר הזה...
    יקרה, כמה כוחות בוודאי נדרשו לך כדי לכתוב כאן ולבקש עזרה, להביע במילים את מה שאת צריכה כרגע...
    הייתי רוצה להזמין אותך למקום נוסף שתוכלי למצוא בו תמיכה... אני מתנדבת בעמותת סה"ר (סיוע והקשבה ברשת), ויש לנו צ'ט אישי ואנונימי לגמרי שדרכו את יכולה לדבר עם אחד מאיתנו המתנדבים, להביא את כל מה שתרצי, את כל הבכי והסערה והחרדה הנוראה. אנחנו פה בשבילך, רוצים כל כך לעמוד לצידך במאבק הזה. אני מתפללת שדרך התמיכה והדאגה שלנו, השיחה תוכל לתת לך אפילו קצת ממה שאת צריכה...
    הצ'ט פעיל כל לילה חוץ משישי בין 21:00 לחצות. בואי הלילה, יקרה, אנחנו מחכים לך

שלך,
    שולחת לך כוחות,
    מתנדבת ס"הר
    https://sahar.org.il/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה ברשת

טובי פלד
    25/10/2018

שלום לסה"ר
    מקסים ומעולה התמיכה שהמוצעת ברשת
    בהצלחה לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלץ אישפוז

טובי פלד
    23/10/2018

שלום קרן
    לדעתי את זקוקה לאישפוז וכדאי מאד שתלכי
    בהצןחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצילו הצילו הצילו

קרן
    25/10/2018

אני מתכננת להתאבד היום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו