מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

טובי פלד
- תעללות נפשיתהודייה31/05/2008
הייי,אני חדשה פה ואשמח מאוד לתמיכה ועזרה או הכוונה ,אני משתמשת כרגע באיימל של חברה עד שאאג לאיימל משלי ואז אעדכן אתכם,יש לי בעייה כבר 35 שנה עם בנזוגי של התעללות נפשית וקטסטרופות לא ייאמנות בבית,דיקטטור ועריץ בבית,סוגר אותנו בחדרים, מכבה אורות,לא נותן לצפות בטלויזיה,מתעמר בילדים,יורד עליהם ,בעיקר על הקטן שהוא בן 16 וכל צורת החיים בבית חולנית,מה עושים?אנא שילחו לי תגובות או הכוונות לאיימל שמופיע פה,אני נאלצת כרגע להשתמש במחשב ובאיימל של חברתי אשמח לתגובות,והצעות,תודה הודייה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להוציא את האלימות לאור
סיגל לוי01/06/2008שלום הודייה
אני רוצה לברך אותך על האומץ לחשוף את ההתעללות גם אם זה עדין בצורה אנונימית
כדאי לקבל תמיכה אישית ולא להסתפק בתמיכה בפורום שכזה (שגם זה טוב)
אני מציעה לך לפנות לער"ן ולברר מהן העמותת שמטפלות באלימות במשפחה
הן כבר ידעו איך לתמוך בך...
המון המון כוח
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)