מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

טובי פלד
- בן זוג עם דכאונות, לא בטוחה מהם עדייןמישהי26/10/2018
אני יוצאת כבר כמה חודשים עם בחור מקסים. אחרי כמה פעמים שהוא חווה דיכאונות מאז שהתחלנו לצאת, הוא סיפר לי עליהם, והחלטנו שייפגש עם פסיכאטר ואולי יתחיל לקחת כדורים אם יש צורך. כבר שבועיים הוא על כדורים.. אני בעיקר קצת מרגישה בלבול. אני מאוד אוהבת אותו והוא רגיש ומקסים ומתייחס אלי נפלא. עוד לא היינו ביחד כשהוא ממש בתוך הדיכאון. כשהוא בתוך זה אנחנו מדברים בטלפון או בווצאפ . אני מפחדת ממה יהיה הלאה.. אני חושבת שאני אדע להתמודד ולהכיל, אני די בטוחה שזה יחסית לא חמור, ממה שראיתי עד עכשיו. מה אני יכולה לעשות כדי להפיג קצת את החששות? יש איזו עמותה שאוכל לדבר עם מישהו שם כדי ללמוד איך לעזור לבן זוגי בפעמים האלו כשהוא יחווה דיכאון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחור עם דיכאונות
טובי פלד30/10/2018בחירה קשה אל תשכחי שיש גם מרכיב גנטי.
הכי טוב שתלכו ביחד לפסיכיאטר לייעוץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?
האם אתם טיפוסים חברותיים?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)