מה עושים ?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה עושים ?
    סיון
    08/06/2007

יש לי בעיה נוספת הקשורה שוב בחברה שלי רק הפעם זה קצת שונה- היא החברה הכי טובה שלי!
    אני והיא ביחד כבר די הרבה שנים, ותמיד הסתדרנו נהדר, עד לפני שנה בערך. אז התחילו כל הבעיות שלנו.
    תמיד סמכנו אחת על השניה, ובהרבה. רק הבעיה היא שאני יותר פתוחה ויותר מספרת את העובר עלי.
    יותר סומכת עליה. והיא קצת יותר סגורה בעצמה. לא כל כך חולקת דברים מיפני שיותר קשה לה לספר, ובעיקבות דברים שונים שקראו, היא אמרה שהיא כבר לא סומכת עלי יותר.וזה מיפני דברים רבים שקראו.
    האמת הכל כל כך מסובך ולא ברור. אני והיא נהגנו להגיד אחת לשניה את המפריעה לנו. וכן היו פעמים ואמרנו והיו כאלו שלא.
    ועכשיו המון דברים התרחשו, וכל אחת פגעה בשניה ובלי לשים לב. (בטח שלא בכוונה!)
    היום התרחש עוד דבר שכבר כביכול "השלים את הרשימה " ואמרנו אחת לשניה הכל בפנים. הכי מוזר היה שכבר אפילו לא כעסנו או משהו.היא כבר אמרה שהיא לא יכולה לסמוך עלי יותר ושאין לה אמון בי. האמת אני מרגישה דומה, אבל אני לא מוכנה לוותר על החברות הניפלאה הזו. היו לנו ימים כל כך ניפלאות! למרות הכל אני רוצה שנחזור להיות כמו פעם ומנסה, להחזיר את החברות שלנו. הבעיה היא שאני מוכנה והיא לא כל כך. אז אני עורכת לה מסיבת הפתעה. אפתיעה אותה וארשום לה מכתב אשר בו רשום הכל. מה דעתכם? חושבים שנחזור להיות כמו פעם. זה יעזור, ואם לא מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמון

אמא
    12/06/2007

שמור אותי מאוהביי ומשונאיי אשמור לבד.
    משפט זה מלמד שלפעמים אנחנו פוגעים ונפגעים מהאהובים לנו.
    בקשר לחברות שלכן אם היא מספיק חזקה היא תשרוד גם את המשבר הזה. לגבי האמון שזה היסוד לחברות בינכם, תוכלו לנסות לבנות אותו מחדש וזה לוקח זמן, שבי דברי איתה ותאמרי לה שאת לא מוותרת עליה בקלות ונסי לראות אם היא מרגישה כמוך כי אם זה יבוא רק מצד אחד זה לא שווה, היא צריכה להרגש כמוך ביחס לחברות בינכן ושזה יהיה לה חושב לא פחות משלך זה חשוב. ואם המצב שלכן דומה אז האמון יחזור לאט זה לוקח זמן.
    שיהיה בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמא תודה רבה!

סיון
    14/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו