מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נערה בת כ18 אובססיבית לקשר עם בחור :הלא נכון"אלינה01/12/2018
שלום
אני אם לילדה שבקרוב ימלאו לה 18. מזה כשנה יש לה חבר .כל הזמן רבים, החבר שתלטן , נכנס לה לטלפון הנייד שלה ,קורא הודעות ( ועם מי? איתי, עם אמא שלה ) ,מביע דעתו על זה ותמיד רב. בתי עשרות פעמים נפרדה ממנו, התלוננה לי עליו בבכי מר שלא יכולה יותר שהוא פסיכופט וכו'... וחוזרת אליו. אבל מה ,היא זאת שתמיד יוזמת לחדש את הקשר, היא מחפשת אותו אצל קרובי משפחתו, שולחת הודעות לאבא ואמא שלו, מאיימת שתעשה עם עצמה משהו( נודע לי לא מזמן מההוריו), ועוד...
בהיותה ילדה מרשימה ,יפיפיה ,תלמידה טובה (5יחידות מגמה של הנדסת תכנה ) היא משפילה את עצמה עד כדי כך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חבר לא נכון
טובי פלד01/12/2018אלינה שלום
יש נשים שנמשכות לכוח והוא אדם כוחני.
הכי כדאי שתלך לטיפול פסיכולוגי.
גם ההורים כדאי שיגיעו להדרכה. כדי להציע פתרון יותר מדויק
צריך יותר אינפורמציה על כל המעורבים.
זו בעיה שעלולה להיות קריטית.ומשמעותית במיוחד אם הבת תיכנס להריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,קיבלתי הפניה מרופאה שלה ,ננסה במסגרת קו'ח.
אלינה01/12/2018אני מנסה במסגרת מכבי (ביטוחים משלימים) .יחד עם זאת, המון אנשים לא ממליצים, אלא לפנות לפסיכולוג פרטי. ידוע לי שהטיפולים יקרים מאוד (לא כולם יכולים לממן ,לצערי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפניה לקופח
טובי פלד01/12/2018שלום אלינה
זה לא בהכרח נכון.אני מכיר פסיכולוגים טובים מאד שעובדים עם הקופות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)