התאוריה של אריקסון . אדם ללא זהות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התאוריה של אריקסון . אדם ללא זהות
    לירן
    10/12/2018

היי חברים אשמח לעזרה .
    שמי לירן בן 25 ובן יחיד . לפי התאוריה של אריקסון
    כל מתגבר מגיל 13 עד גיל 21 בונה לעצמו זהות שאיתה הוא הולך לאורך כל הדרך והיא נבנת במסגרת בית הספר .
    מה שקרה לי הסיפור הוא כזה למדתי בבית ספר שהיה על סף סגירה וכתוצאה מזה היינו 13 תלמידים רק בנים בשכבה ובנוסף לזה אני בן יחיד שגדל רק עם אמא אז גם לא עברתי גירוי בבית לעולם לא רכשתי מערכת יחסים אינטימית עם בחורה לא היה לי מערכות יחסים עם חברים הזהות שלי לא נבנתה ! אני לא יודע מי אני מה אני מה התכלית שלי איזה סוג של אנשים אני אוהב . ממש כלום אין לי בכלל זהות ! לא עשיתי צבא מקשיח הסתגלות . ואני מוצא את עצמי בן 25 ללא כל ניסיון חיים . ללא יכולת לעבוד ללא יכולת ליצור מערכות יחסים איך אפשר להתגבר על זה ? וחשוב לציין שעשיתי הכל . ( הלכתי למקומות עבודה כדי להכיר אנשים ) נסיתי לנהל זוגיות . אבל אני מרגיש ממש מנותק מבני אדם . עברתי נסיון התאבדות אחד ואני ממש לא רוצה למות אבל אני מרגיש שאין טעם לחיות ככה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדם ללא זהות

טובי פלד
    25/12/2018

שלום לירן
    כל קורות החיים שלך נובעות במידה רבה מהבנה הנפשי המולד שלך.
    למה אתה לא מתייעץ אם איש מקצוע שיעזור לך.אל תישאר לבד.תקל על עצמך ותוכל לחיות טוב יותר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו